Jakub Forgács Krimi

V Banskej Bystrici zasahovali kukláči: Stopli porsche a toto potom nasledovalo!

Akcia kukláčov v Banskej Bystrici! Policajti zastavili auto značky Porsche, v ktorom sa viezli dvaja muži. Tých strážcovia poriadku napokon aj zadržali.

Ilustračný obrázok k článku V Banskej Bystrici zasahovali kukláči: Stopli porsche a toto potom nasledovalo!
Zdroj: Policajný zbor SR

„V piatok 14. novembra začal vyšetrovateľ v Banskej Bystrici trestné stíhanie vo veci zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

V tento deň bolo na Bernolákovej ulici v Banskej Bystrici kukláčmi zastavené osobné auto Porsche Boxster, v ktorom sa v tom čase nachádzali dvaja ľudia. Vo vozidle sa viezli Jozef (38) a Roman (36), obidvaja z Banskej Bystrice. „Po zastavení vozidla, vykonali policajti jeho prehliadku, pričom počas tejto boli nájdené podozrivé látky,“ povedala policajná hovorkyňa.

„Látky boli nájdené nie len vo vozidle, ale aj pri osobnej prehliadke Romana, ktorý mal pri sebe takmer 24 gramov zmesi, ktorá je hlavnou účinnou látkou tzv. „pervitínu“. Vo vozidle bolo nájdené viac ako 3 gramy tejto zmesi,“ informovala Kováčiková, podľa ktorej boli látky ihneď zaslané na expertízne skúmanie, pri ktorom sa potvrdilo, že ide o omamné a psychotropné látky.

„Obidve osoby boli zadržané, vyšetrovateľ týmto vzniesol z drogovej trestnej činnosti obvinenie a takisto bol podaný podnet na návrh vzatia obvinených do vyšetrovacej väzby. Okresný súd v Banskej Bystrici tento návrh neakceptoval a obidvaja obvinení boli v nedeľu v podvečerných hodinách zo zadržania prepustení na slobodu,“ dodala Kováčiková.

V Banskej Bystrici zasahovali kukláči: Prehľadali luxusné porsche
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM