Jakub Forgács Správy

Uzávierka preverí trpezlivosť bystrických vodičov: Pozor na obmedzenie kvôli prácam na úseku!

Ak po meste jazdíte autom, zbystrite pozornosť. Úsek banskobystrickej ulice na niekoľko dní uzavrú. Dôvodom je vybudovanie výhybne a zobojsmernenia ulice.

Ilustračný obrázok k článku Uzávierka preverí trpezlivosť bystrických vodičov: Pozor na obmedzenie kvôli prácam na úseku!
Zdroj: TASR

„Správca miestnych komunikácií Oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí oznamuje všetkým účastníkom cestnej premávky, že v dňoch od stredy do piatku v čase od 7:00 do 16:00 bude uzatvorený úsek Mlynskej ulice v časti od križovatky so Skubínskou cestou po obytný dom na Mlynskej ulici č. 9,“ informovala hovorkyňa primátora Martina Kanisová. Ako doplnila, dôvodom je vybudovanie výhybne a zobojsmernenia daného úseku.

Ako pokračovala, mesto pristúpi k zobojsmerneniu kvôli zabezpečeniu väčšej plynulosti cestnej premávky a dopravy v mestskej časti Podlavice. „Uzávierka bude riadne označená dopravným značením a bude regulovaná zhotoviteľom. Žiadame všetkých vodičov vozidiel o dodržiavanie dopravného značenia ako aj pokynov pracovníkov, ktorí budú regulovať dopravu,“ dodala Kanisová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM