Jakub Forgács Hokej

Útočník Lunter zostáva pod Urpínom: Vedenie klubu od neho očakáva strieľanie rozhodujúcich gólov

Odchovanec HC' 05 Banská Bystrica Mário Lunter bude aj v ďalšej sezóne obliekať dres baranov. S vedením klubu sa dohodol na obnovení spolupráce.

Ilustračný obrázok k článku Útočník Lunter zostáva pod Urpínom: Vedenie klubu od neho očakáva strieľanie rozhodujúcich gólov
Zdroj: TASR

Vedenie slovenského hokejového klubu HC '05 Banská Bystrica sa v piatok dohodlo na obnovení spolupráce s ďalším svojím odchovancom, útočníkom Máriom Lunterom.

Krídelník (20) patril medzi opory slovenskej reprezentácie na MS 18-ročných v roku 2012 a veľkou mierou prispel k návratu tímu medzi svetovú elitu. Bol aj účastníkom svetového šampionátu hráčov do 20 rokov v 2014, ktoré sa konali vo Švédsku.

V bystrickom drese odohral presne 100 stretnutí v základnej časti s bilanciou 22 gólov a 30 asistencií. V 16 stretnutiach play off pridal 3 góly a 3 asistencie. Má skúsenosti aj z KHL, keďže počas minulej sezóny nastúpil za bratislavský Slovan v 31 zápasoch a strelil 1 gól.

„Od Mária očakávame navýšenie ofenzívnej sily nášho mužstva a strieľanie rozhodujúcich gólov,“ informuje oficiálny web „baranov“.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM