Tlačové správy

Truck Show Aquaterm: Vyhrajte kúpeľňu za 2 500 eur!

Kúpeľňové štúdio v kamióne, odborné poradenstvo, tombola, súťaže o víkendové pobyty, zľavy. To všetko vás čaká už 2.októbra pred Tescom v Banskej Bystrici. Zabávať vás bude moderátor Richard Vrablec a chýbať nebude ani DJ.

Ilustračný obrázok k článku Truck Show Aquaterm: Vyhrajte kúpeľňu za 2 500 eur!
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – Možno uvažujete nad prestavbou svojej starej kúpeľne či nad úplne novou vo vašej novostavbe domu. Alebo sa len chcete dozvedieť, aké sú aktuálne trendy, čo sa kúpeľní týka. Teraz máte jedinečnú príležitosť nechať si poradiť priamo od odborníkov na slovo vzatých, ktorí o kúpeľniach vedia všetko. Budú na vás čakať v kúpeľňovom štúdiu priamo v kamióne.
Okrem toho vás pred nákupným strediskom Tesco budú od 15. tej do 20. tej hodiny čakať zľavy od 20 do 40 % a súťaže o víkendový pobyt v Hoteli Sobota v Poprade – Spišskej Sobote a v Hoteli Bratislava v Bratislave.

Vyhrajte kúpeľňu v hodnote 2 500 eur!

Najlákavejšou výhrou bude nová kúpeľňa v hodnote 2 500 eur. Do žrebovania o ňu bude zaradený každý, kto vyplní dotazník: https://dl.dropboxusercontent.com/…dotaznik.pdf a pošle ho na mailovú adresu kupelnepp@aquaterm.sk do dňa konania akcie alebo príde priamo pred Tesco 2.októbra v čase od 15.00 do 20.00 a nezáväzne zanechá svoje kontaktné údaje. Zaslaním dotazníka na uvedenú mailovú adresu, aj osobnou návštevou Truck Show, zvyšujete svoju šancu na výhru.

Truck Show Aquaterm Bystrica
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM