Rastislav Búgel Správy

Tri okresné mestá majú takmer 150 okrskov: Najviac sa nachádza v mestských a obecných úradoch

Voľby sú v plnom prúde. Pozrite si, kde všade sa nachádzajú volebné okrsky v našom okolí.

Ilustračný obrázok k článku Tri okresné mestá majú takmer 150 okrskov: Najviac sa nachádza v mestských a obecných úradoch
Zdroj: TASR

Parlamentné voľby 2016 sa začali o 7. h aj v 146 okrskoch v okresoch Zvolen, Detva a Krupina. Najviac okrskov – vyše 50 je zriadených v objektoch mestských a obecných úradov, ďalších viac ako 40 nájdu voliči v budovách materských, základných a stredných škôl.

Ďalším najpočetnejším miestom, kde môžu voliči odovzdávať svoje hlasy, sú dedinské a mestské kultúrne a spoločenské domy. Takých je v týchto troch stredoslovenských okresoch viac ako 30. Volí sa ale napríklad aj v ústavoch sociálnej starostlivosti, kluboch dôchodcov, centrách voľného času.

Voľby sa však budú konať napríklad aj v turistickej ubytovni a to v Detve – Kostolnej, v budove čistiarne odpadových vôd v Detve, časti Krné, v drevenici pri zastávke autobusu v Detvianskej Hute – časti Blažkova jama alebo v byte bytového domu v obci Dúbrava – Želobúdza. Informovala zapisovateľka okresnej volebnej komisie Alena Filová.

Na portáli Dnes 24 vám prinášame ONLINE prenos z volieb za celé Slovensko. Sledujte ich priebeh spolu s nami.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM