Jakub Forgács Rôzne

Trh, ktorý sa v Bystrici teší veľkej obľube, je späť: Veľkonočnú výbavu aj iné vecičky nakúpite priamo od ich tvorcov

Jedinečná akcia je späť! Trh šikovných rúk a tvorivej mysle sa v Banskej Bystrici vždy teší veľkému záujmu Bystričanov i ľudí zo širokého okolia. Teraz vám opäť ponúkne ručne vyrábané darčeky.

Ilustračný obrázok k článku Trh, ktorý sa v Bystrici teší veľkej obľube, je späť: Veľkonočnú výbavu aj iné vecičky nakúpite priamo od ich tvorcov
Zdroj: TASR

V Záhrade – Centre nezávislej kultúry sa v sobotu 5. marca opäť uskutoční Trh šikovných rúk a tvorivej mysle. Prebiehať bude od 10:00 do 18:00 v interiéri Záhrady v Beniczkého pasáži, kde nájdete originálne výrobky priamo od ich tvorcov a tvorivé dielničky. Kúpiť si tam budete môcť dizajnové vecičky, domáce výrobky, ale aj iné „čačky a mačky“, tentoraz tam nájdete aj drobnosti pre potreby veľkonočné.

„Teraz sme sa zameriavali najmä na ľudí, ktorí ešte na trhu neboli, takže majú návštevníci možnosť, spoznať tvorbu nových predajcov. Blížiace sa veľkonočné sviatky sú určite inšpiráciou pre novú tvorbu predajcov, keďže veľké zastúpenie majú aj dekoratívne predmety,“ uviedli pre spravodajský portál Bystrica 24 v Záhrade – Centre nezávislej kultúry.

Zámerom trhu je umožniť malovýrobcom predaj svojich vlastnoručne vyrobených produktov, a tiež ponúknuť kupujúcim rozmanité originálne produkty domácich výrobcov za prijateľné ceny nezvýšené o sprostredko­vateľskú obchodnú maržu. Cieľom však nie je len obchod, ale najmä bezprostredná, srdečná komunikácia a socializácia, ako aj výmena skúseností ohľadom domácej výroby všetkého možného aj nemožného.

Čítajte tiež:

Obľúbená akcia bude vskutku špeciálna: Zóna bez peňazí, akú sme v Bystrici ešte nezažili!

Špeciálny prehľad na marec pre Bystričanov: 10 lákadiel, ktoré by ste počas mesiaca nemali vynechať

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM