Jakub Forgács Krimi

Tragická zrážka škodovky s chodkyňou: Bystričanka po prevoze do nemocnice podľahla zraneniam! FOTO

Veľmi smutná správa spod Urpína. V Banskej Bystrici došlo k tragickej dopravnej nehode, po ktorej vyhasol život ženy. Čo sa podľa slov polície stalo na ceste?

Ilustračný obrázok k článku Tragická zrážka škodovky s chodkyňou: Bystričanka po prevoze do nemocnice podľahla zraneniam! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Banskej Bystrici začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie. „V sobotu o 21:25 v Banskej Bystrici na Ďumbierskej ulici, v smere od Rudlovskej na Karpatskú, vodič (27) z Banskej Bystrice viedol vozidlo Škoda Fabia, pričom sa na osvetlenom úseku dostatočne nevenoval vedeniu motorového vozidla, nesledoval situáciu v cestnej premávke,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Prednou pravou časťou narazil do chodkyne (61) z Banskej Bystrice, ktorá prechádzala cez cestu z pohľadu vodiča z ľavej strany na pravú, pravdepodobne po riadne vyznačenom priechode pre chodcov. Došlo k zrážke,“ pokračovala hovorkyňa.

„Chodkyňa pri dopravnej nehode utrpela zranenia, s ktorými bola prevezená do nemocnice v Banskej Bystrici, kde v pondelok v nočných hodinách zraneniam podľahla,“ dodala Faltániová so slovami, že alkohol u vodiča zistený nebol, u chodkyne bola nariadená súdna pitva. Prípad je v štádiu vyšetrovania.

Čítajte tiež:

Chlapec v kritickom stave skončil v Rooseveltke. Letecký transport na vysoko špecializované pracovisko!

Aktuálny rozpis z ministerstva: Ak zbadáte jedno z týchto áut, určite spomaľte!

Foto: ilustračné

FOTO z miesta tragédie: Chodkyňa zahynula po zrážke
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM