Jakub Forgács Rôzne

TOP klikané videá na internete z Bystrice: Happy pod Urpínom aj harlem shake na hokeji!

Už niekoľko rokov je tu doba internetu a technika sa posúva vpred míľovými krokmi. Takmer každý mobil poskytuje možnosť kvalitného nahrávania a za ten čas sa na internete objavilo množstvo zaujímavých videí aj z Banskej Bystrice. Pozrite si tie najklikanejšie z portálu Youtube. :-)

Ilustračný obrázok k článku TOP klikané videá na internete z Bystrice: Happy pod Urpínom aj harlem shake na hokeji!
Zdroj: Dnes24.sk

Upozorňujeme, že 5 vybratých TOP videí z Banskej Bystrice nepredstavuje reálny rebríček najklikanejších videí. Nie sú tu zaradené videá vyprodukované médiami, videá z akcií, či dobové zábery. Rovnako sme vynechali aj videá postrihané iba z fotiek, nedôstojné videá vo vzťahu k „účinkujúcim“ a do výberu sme nezaradili ani vtipné a klikané videá, ktoré však obsahom nie sú vhodné pre mladšie ročníky :-). Niektoré sme taktiež mohli omylom prehliadnuť.

Čo teda nájdete v tomto výbere? Suverénne a bezkonkurenčne najklikanejšie je happy video z roku 2014 s viac ako 68 000 tisíc pozretiami. Bodovalo aj ďalšie nedávno natočené happy video (2014), Harlem shake na banskobystrickom zimnom štadióne (2013), video z jamu parkouristov v Banskej Bystrici (2008) a do tretice šťastné video z Banskej Bystrice (2014).

Foto: ilustračné

Najsledovanejšie YouTube videá z Banskej Bystrice
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM