Jakub Forgács Správy

TOP 7 udalostí týždňa: Úradovanie autičkára, prvý sneh aj parádne priznanie na Facebooku

V Banskej Bystrici a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj uplynulý posledný novembrový týždeň. My sme sa pozreli na udalosti, ktoré najviac zarezonovali v našom meste. Čo všetko zaujalo našich čitateľov? Tu je PREHĽAD.

Ilustračný obrázok k článku TOP 7 udalostí týždňa: Úradovanie autičkára, prvý sneh aj parádne priznanie na Facebooku
Zdroj: Dnes24.sk

Ľudia si pod oknami domovov našli začiatkom týždňa biele prekvapenie. Snehové vločky zavítali po prvýkrát v tejto zime aj do Banskej Bystrice a okolia a bielou nádielkou prikryli domy, autá, lúky i stromy. Pozrite si zábery prvého snehu – Predpovede sa naplnili, Perinbaba dodala prvý sneh: Pozrite si zimné obrázky z Bystrice a okolia

Ďalšia krádež auta pod Urpínom! Z banskobystrickej ulice zmizla šedá Škoda Octavia. Večer podľa majiteľa ešte stála pred domom a ráno jej už nebolo – Banskobystričana čakal desivý pohľad: Večer mu auto stálo pred domom, ráno ho už nebolo!

Na známej banskobystrickej škole sa teda diali veci! Gymnazisti z GAS-ka skončili s kečupom, horčicou, šľahačkou, alebo vajíčkami nielen vo vlasoch. Čítajte, čo bolo vo veci – VIDEO: Žiaci s vajíčkami vo vlasoch i na oblečení. Čo sa dialo na gymnáziu v Bystrici?!

V meste už pribudla vianočná výzdoba a na Námestí SNP čoskoro postavia stromček. Je to znamenie, že Vianoce sú už predo dvermi. Na Mikuláša, tak ako každý rok, si mesto pripravilo pre deti, ale aj dospelých, pestrý mikulášsky program. Tento rok budú počas neho Bystričania aj bežať pre dobrú vec – Vianoce sa už nezadržateľne blížia: Stromček v Bystrici rozsvieti Mikuláš, zavíta k nám na koči

Ak ste doma mali veci, ktoré sú použiteľné, zavadzali vám a už ste ich nepotrebovali, nemuseli ste ich vyhadzovať. Mohli ste pomôcť druhým. A to nie je všetko. Ak sa vám zápačila nejaká vec od iných, pokojne ste si ju mohli zobrať domov. V banskobystrickej Zóne bez peňazí na vás čakalo ešte oveľa viac – Veľký výmenný trh pod Urpínom: Okrem vecičiek od výmyslu sveta aj ďalšie lákadlá!

Na banskobystrickú školu vtrhlo prepadové komando. Areálom znela streľba a výbuchy. Nejde však našťastie o realitu, ale o premakané video únosu knihy tohtoročných banskobystrických piatakov – Kradnutie triednej knihy á la Hollywood: Bystrickí študenti nakrútili VIDEO, ktoré vás dostane

Stránka priznaní na sociálnej sieti uverejnila vtipnú kritiku gymnazistu voči riaditeľke školy. Ten svoje podnety vykreslil s takým humorom, že jeho story lajkli stovky fanúšikov na Facebooku. No potom prišla nečakaná reakcia riaditeľky. Veď čítajte sami – Vtipná kritika gymnazistu na Facebooku s nečakanou reakciou: Riaditeľka dokázala, že humor jej ide tiež :)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM