Tlačové správy

TONDACH zaznamenal za prvý polrok 2014 zvýšenie predaja škridiel

Medziročný nárast predaja o cca 12% zaznamenala za prvý polrok tohto roka spoločnosť TONDACH SLOVENSKO, s.r.o. Nitrianske Pravno, ktorá je hlavným výrobcom a najväčším slovenským predajcom striech z pálenej keramickej škridly.

Ilustračný obrázok k článku TONDACH zaznamenal za prvý polrok 2014 zvýšenie predaja škridiel
Zdroj: Dnes24.sk

Kým za prvých 6 mesiacov roku 2013 predala škridly na 1636 striech, za rovnaké obdobie tohoto roka to bolo až na 1831 striech. Informoval o tom konateľ spoločnosti TONDACH SLOVENSKO, s.r.o. Vladimír Šablica.

,,Zvýšený medziročný predaj našich výrobkov signalizuje mierne oživenie slovenského stavebníctva, ale bol iniciovaný aj našimi marketingovými akciami a zľavami na vybrané druhy škridiel. Zaznamenávame návrat ku klasickým páleným keramickým škridlám, ktoré začínajú zákazníci uprednostňovať pre ich stáročiami overenú kvalitu a to nielen pri novostavbách, ale aj pri rekonštrukciách. Nezanedbateľný je aj fakt, že na naše výrobky poskytujeme ako jedny z mála, záruku až 33 rokov. Môžeme si to dovoliť, lebo predpokladaná životnosť našej modernej pálenej škridly je minimálne 80–100 rokov a to bez akejkoľvek údržby. Všetky naše krytiny spĺňajú najprísnejšie európske normy, vyznačujú sa pevnosťou keramickej väzby, tlmia hluk a sú odolné voči agresívnym vplyvom počasia,“ vysvetlil V.Šablica.

TONDACH® ponúka širokú paletu tvarov a farebných odtieňov rôznych škridiel. Výrobky sú vhodné na rekonštrukcie starších striech i pre modernú architektúru. Kompletný premyslený strešný systém, zahŕňajúci keramické a nekeramické príslušenstvo, zabezpečuje maximálnu funkčnosť a bezpečnosť. Ku každému typu krytiny firma dodáva keramické doplnky v rovnakom farebnom prevedení ako je farba základnej škridly. Dvojité hlavové a bočné drážky zabezpečujú najvyššiu možnú ochranu pred dažďom a vetrom. Navyše TONDACH® ponúka výrobky s variabilným (posuvným latovaním) z prírodných recyklovateľných materiálov a umožňuje cenovo výhodnú obnovu strechy.Zákazníci môžu využiť na rekonštrukciu strechy sezónne akciové zľavy od 25 do 42 % trvajúce od septembra do konca októbra 2014 na vybrané 4 druhy pálenej keramickej škridly – Bolero, Samba, Twist, Bravura.

TONDACH SLOVENSKO, s.r.o. Nitrianske Pravno je najväčším slovenským predajcom pálenej keramickej škridly. Je aj tvorcom strešných riešení pre novostavby a rekonštrukcie s kompletným keramickým príslušenstvom a doplnkami. V SR poskytuje bezplatne odborné poradenstvo, zameranie striech a výpočty spotreby materiálu. Spoločnosť tento rok získala ocenenie Slovak Superbrands Award 2014 za dynamický rozvoj imidžu a kvality značky. Je aj držiteľom európskeho certifikátu kvality pre stavebné výrobky Natureplus, ktorý označuje čistotu výrobného procesu, biologický produkt bez chemických prísad. Firma je súčasťou rakúskeho koncernu TONDACH Gleinstätten AG, vedúceho výrobcu keramických škridiel v strednej a južnej Európe. Spoločnosť Wienerberger AG nedávno prebrala s povolením Úradu pre ochranu hospodárskej súťaže, ďalšie podiely koncernu TONDACH Gleinstätten, a.s.. Wienerberger tak nadobudol právomoc disponovať 82% podielov koncernu TONDACH a 18% podielov prešlo pod správu bánk.

Viac informácií na www.tondach.sk a www.najlepsiastrecha.sk

TONDACH zaznamenal za prvý polrok 2014 zvýšenie predaja škridiel
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM