Jaroslav Dodok Rôzne

Tipy na skutočnú májovú romantiku: 5 miest v Bystrici ako stvorených pre zaľúbencov

Najromantickejší mesiac v roku dáva ľuďom opäť chrobáka do hlavy, kde stráviť tie najkrajšie chvíle s polovičkou. Darčeky nie sú všetko, čo spraví radosť a vyčarí úsmev na tvári. Aj preto sa môžete inšpirovať bystrickými zákutiami, ktoré stoja za návštevu.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na skutočnú májovú romantiku: 5 miest v Bystrici ako stvorených pre zaľúbencov
5
Galéria

Prechádzať sa počas mája ulicami Banskej Bystrice skutočne stoja za to. Príjemné počasie, slnečné lúče a rozkvitnuté ulice. Čas ako stvorený na strávenie romantických chvíľ s partnerom. Ponúkame 5 tipov!

Námestie SNP (Foto v galérii č. 3)

Poriadnu romantiku si môžete dopriať na Námestí SNP v podvečerných hodinách, keď je naše centrum celé vysvietené a ponúka romantickú atmosféru. Námestie v Banskej Bystrici ukrýva kaviarničky a podniky, kde nájdete dosť súkromia. A krásny výhľad sa vám naskytne, keď zoberiete svoju polovičku na Hodinovú vežu a pozriete si romantický západ slnka.

Rozkvitnutá ulica (Foto v galérii č. 5)

Námestie SNP pozná každý Bystričan, rozkvitnutý záhon stromov na ulici Mirka Nešpora, len málokto. Na vskutku krásny prírodný úkaz neďaleko Úsvitu sme sa boli pozrieť aj s našou fotografkou. Zábery, ktoré sa nám naskytli, dýchali romantikou.

Suchý vrch (Foto v galérii č. 1)

Príjemné chvíle môžete zažiť aj na prechádzke smerom na Suchý vrch. Stačí si vyšliapať nad Fončordu a naskytne sa vám skutku krásny výhľad na mesto. No nie len to. Medzi TOP romantické zážitky patrí aj jazda na koni, ktorou môžete svoju lásku prekvapiť. Nezabudnite si pribaliť aj fotoaparát, aby krásne chvíle zostali zaznamenané.

Srdce pri Medokýši (Foto v galérii č. 4)

Len niekoľko metrov od plážového kúpaliska sa nachádza známy banskobystrický Medokýš. Jeho okolie mesto pred pár rokmi zrevitalizovalo a nezabudlo ani na zamilované páry. Veľké železné srdce čaká na všetkých zamilovaných, ktorí si chcú spečatiť svoju lásku zámkom a dopriať si nejeden sladký bozk.

Malachovské skalky (Foto v galérii č. 2)

Ak milujete výhľady na mesto pod Urpínom, toto miesto je ako stvorené pre vás. Dostať sa sme viete z Radvanskeho kopca, Malachova ale aj od Pršianskej Terasy. Obklopený prírodou si môžete užívať najkrajšie momenty v objatí svojho partnera. Výhľad na Banskú Bystricu je čerešničkou na torte.

Prečítajte si aj:

Bystrické kúpalisko odhalilo novinky sezóny: Bude pripomínať Karibik, kedy otvorí brány?

Rozkvitli sídliská aj námestie: Zábery, zachytávajúce krásu jari v Bystrici FOTO

FOTO: Romantické miesta v Bystrici, ktoré vás chytia za srdce
5
Galéria
Foto: Veronika Speváková
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM