Jakub Forgács Kultúra

Tipy na relax a zábavu v Bystrici? Stačí kliknúť a máte ich ako na dlani

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Banskej Bystrici zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na relax a zábavu v Bystrici? Stačí kliknúť a máte ich ako na dlani
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

BUBÁCKA ROZPRÁVKA /Iva (Ne)bojsaňa/

29. marca 2016 o 10:00, BDNR

Protistrašidelná rozprávka pre malých a veľkých, čo sa (ne)boja. Humorne ladená hra pre najmenších o tom, ako sa z bojazlivej Marušky stala odvážna baba Rambabucha.

ČARDÁŠOVÁ PRINCEZNÁ

30. marca 2016 o 18:30, Štátna opera

Opereta v troch dejstvách na libreto Lea Steina bola najlepším a najznámejším dielom rakúsko- uhorského skladateľa. Za svoj úspech vďačí nesmrteľná opereta nielen úchvatnej hudbe, ale aj vtipnému libretu.

LÁSKA P A VÁŠEŇ B

30. marca 2016 o 19:00, Záhrada – CNK

Komorná bábková inscenácia pre jednu herečku, jedného hudobníka a niekoľko zamilovaných bábok. Tri pohľady, tri bábky, jedna herečka, jeden hudobník, jedna inscenácia. Záhrada, v záhrade posteľ, v posteli On, Ona a Ona. Predsvadobné túžby, svadobné noci, posvadobné dni. Ona ľúbi jeho, on ľúbi inú a iná ľúbi iného.

CASTINGY SHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK 2016

31. marca 2016 o 15:00, Europa SC

Agentúra Elite vyhlasuje castingy do najprestížnejšej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look SR 2016. Castingy sa uskutočnia v dňoch od 30. marca do 10. apríla v obchodných centrách vo všetkých regiónoch Slovenskej republiky.

DIVADLO Z PASÁŽE: RÓMEO A JÚLIA

31. marca 2016 o 19:00, Záhrada – CNK

Rómeo a Júlia je „naveky najsmutnejší“ príbeh na svete, ako uvádza už sám autor v závere textu. Okrem toho je to jeden z najznámejších a mnohými považovaný aj za najkrajší príbeh nielen čo sa týka tvorby Williama Shakespeara.

JURAJ HNILICA – MILUJEM NAŠU ZEM TOUR JAR 2016

1. apríla 2016 o 19:00, Cikkerova sieň

Juraja Hnilica zo show ČeskoSlovensko má talent 2015 sa predstaví v Banskej Bystrici. Ďuri nadväzuje na úspešnú zimnú koncertnú šnúru a predstaví sa na ďalších koncertoch v rámci jarnej tour v apríli 2016.

WWW NEUROBEAT + FAJT

1. apríla 2016 o 20:00, Záhrada – CNK

Neurobeat bol vydaný ako v poradí druhý český duálny disk, ktorý obsahuje aj autorskú klipovú tvorbu kapely WWW. Nový koncertný program postavený na skladbách z aktuálneho CD Atomová včela.

EXPEDÍCIA NA URPÍN

2. apríla 2016 o 20:00, Urpín

Ssobotné dobrodružstvo v prírode v rámci Dňa vtáctva. Expedícia na Urpín s ornitológom Imrichom Kováčom zo Slovenskej ornitologickej spoločnosti SOS Birdlife International

PACI PAC

3. apríla 2016 o 15:30, Klub HaD

Paci Pac predstavia svoj hodinový program pre deti, ktorý obsahuje tie najlepšie pesničky z CD a DVD Paci Pac. Spolu s deťmi si zatlieskajú na pesničky Ťapy Ťap povozia sa s Vláčikom, zaskáču si ako opica, naučia sa počítať od 1 do 10 , zaspievajú si spoločne Pec nám spadla, zasúťažia si s pesničkou Dokolečka dokola, nezabudnú na Vodníka Ferka ani Prasiatka a zatancujú si na kopec ďalších pesničiek Paci Pac.

CLOSE HARMONY FRIENDS „HARMONY TOUR 2016“

3. apríla 2016 o 18:00, Aula SZU

Vokálny koncert legendárnej a historicky prvej slovenskej a cappella formácie Close Harmony Friends, už viac ako 25 rokov brázdiacej javiská celej Európy, oboch pobreží Austrálie, Južnej a Severnej Ameriky a Japonska na koncertnej šnúre tento krát po Slovensku.

Čítajte tiež:

Špeciálny prehľad na marec pre Bystričanov: 10 lákadiel, ktoré by ste počas mesiaca nemali vynechať

Máme sa naozaj na čo tešiť: Veľký prehľad TOP 30 podujatí v Bystrici v roku 2016

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM