Tlačové správy Tlačové správy

Tip na víkend: Leto v horách láka atrakciami pre deti aj dospelých

Opäť je tu leto a pre tých, ktorí počas letnej sezóny ostávajú verní domácemu prostrediu, je to možnosť objavovať krásy a užívať si atrakcie. V známom slovenskom rezorte si ich môžete užiť naplno nielen vy s deťmi, ale aj ako partia kamarátov. Veď posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Tip na víkend: Leto v horách láka atrakciami pre deti aj dospelých
Zdroj: Aquacity Poprad

Obľúbený termálny aquapark AquaCity Poprad má čo ponúknuť každej „cieľovke“. Detské divadlo, kúzelník, koncerty alebo len zábava v aquaparku? To pravé orechové si tam nájde naozaj každý.

„V AquaCity Poprad myslíme na tých, ktorí očakávajú a hľadajú viac, ako len oddych v bazéne, vitálnom svete alebo chytanie bronzu. Preto je pre všetkých návštevníkov pripravený pestrý letný program, plný tanečných a hudobných vystúpení, zábavných programov pre deti, penových a vodných show a ďalších sprievodných atrakcií,“ hovorí Lucia Blašková z AquaCity Poprad.

Letné prázdniny sa nesú tento rok v duchu rozprávkovej krajiny Šmolkocity, kde deti môžu ochutnať rôzne šmolkodobroty, zatancovať si so Šmolkami na ich** tanečnej Šmolko show, a odniesť si ako suvenír aj fotku so Šmolkami. Celé leto budú môcť taktiež zažiť stretnutie s exotickými zvieratami z **WILD PARK Resortu, v ktorom ich sa dozvedia o pôvode a osude zvieratiek a budú sa ich môcť aj osobne dotknúť.

V júli freestyle, kúzelník aj populárna speváčka

Letné víkendy sa nesú v znamení zábavy nielen pre deti, ale aj dospelých, pre ktorých sú určené rôzne tanečné show a vystúpenia rôznych známych tanečníkov ako Lady Mel či BDSKrew. „Nezabudli sme ani na fanúšikov športu a tretí júlový víkend vám niečo zo svojho umenia basketbalového a futbalového freestyle predvedie HANDS UP CREW a adrenalín vypumpuje Trial show v podaní majstra sveta Ján Kočiša,“ pokračuje Blašková.

Predposledný júlový víkend do AquaCity Poprad zavíta kúzelník Wolf a detské divadlo TÁRAJKO A POPLETAJKA, aby si pobyt u nás užili aj tí najmenší návštevníci a tento mesiac zakončíme víkendom s úspešnou slovenskou speváčkou Dominikou Mirgovou. Taktiež sa môžete tešiť na Penovú párty.

Ani počas augusta sa nudiť nebudete

Augustovú zábavu začne športovo – zábavným programom s názvom COQUI BEACH VOLEJBAL TOUR, kde sa o hudobný zážitok postará známy DJ EKG a DJ MIKE SAXI. Na druhý deň si prídu na svoje youtube a internetoví nadšenci, pri fotení a autogramiáde youtuberov ExplOited a Moma. Jeden z augustových víkendov sa ponesie aj v hudobno – tanečnom duchu za účinkovania ďalšej známej speváčky Celeste Buckingham, od ktorej sa vám určite podarí získať aj autogram, tanečnú show predvedie skupina B.O.C. CREW.

Obľúbený detský pesničkový program PACI PAC poteší najmenších návštevníkov Aquacity Poprad tiež v druhej polovici prázdnin, a nebude chýbať ani ďalšia séria LETNEJ ŠMOLKOCITY SHOW.

Leto zakončia posledným augustovým víkendom a festivalom NOVÁ FUN RÁDIO DOHODA, kde sa predstavia takí interpreti ako Fragile Queen, Vidiek, Le Payaco, Kali, Kmeťoband, Polemic, Adam Ďurica, Campana Batucada. Na druhý deň si znovu môžte v našom Aquacity Poprad užiť Penovú párty.

AQUAPARK AquaCity Poprad – celoročný vodný svet pod Vysokými Tatrami
• Ubytovanie v 3– a 4-hviezdičkových hoteloch priamo v areáli a vo Vysokých Tatrách
• 13 vonkajších a vnútorných termálnych a relaxačných bazénov
• 350 vodných atrakcií ( masážne trysky, vírivky, perličky, vodné hríby)
• 3 vonkajšie termálne bazény ( 28°- 38°C )s vírivkami a vodnými atrakciami ( plavecký, sedací a relaxačný)
• vnútorné relaxačné bazény Blue Sapphire s chromoterapiou a večernou 3D Laser show
• vnútorné luxusné bazény Blue Diamond s nápojovými barmi
• detský bazén Treasure Island – Ostrov pokladov (bazén so slanou vodou, stroskotanou loďou, šmýkačkami a atrakciami, vírivka pre dospelých, terárium s leguánmi
• 50m plavecký bazén a parná sauna

Podrobnejší prehľad celého letného programu AquaCity Poprad nájdete na našej webovej alebo facebookovej stránke https://www.facebook.com/…ark.aquacity

www.aquacity.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Tip na víkend: Leto v horách láka atrakciami pre deti aj dospelých
19
Galéria
Zdroj: Aquacity Poprad
Zdroj: Aquacity Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM