Tlačové správy

Tip na podujatie: Príďte si zaplesať s Becherovkou

(PR) - NEVHODNÉ OSOBÁM MLADŠÍM AKO 18 ROKOV! Viete už, kde budete túto sezónu plesať? Nechajte sa pozvať do Brusna na Veľký kúpeľný ples, ktorý sa uskutoční 1. februára 2014 v Hoteli Poľana! Noblesnú atmosféru bálu si tento rok spoločne užijete aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru!

Ilustračný obrázok k článku Tip na podujatie: Príďte si zaplesať s Becherovkou
Zdroj: Dnes24.sk

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych – to je obľúbený Kúpeľný ples, ktorého 7. ročník do Brusna opäť láka zaujímavým programom aj účasťou známych osobností zo spoločenského i politického života. Tešiť sa môžete na exkluzívny zážitok a program plný zvučných mien, ktorého hlavnou hviezdou bude Miroslav Žbirka. Korunku výnimočnej noci tento rok nasadí aj dokonale vychladená Becherovka Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny do tomboly a tešiť sa môžete na špeciálnu ochutnávku perfektne servírovaného likéru.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto večera v Brusne dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

***Jan Becher – Slovensko / Pernod Ricard**
Spoločnosť Jan Becher Slovensko, ktorá je súčasťou nadnárodného koncernu Pernod Ricard, v súčasnosti distribuuje viac ako 30 známych svetových značiek alkoholu. Patrí medzi nich napr. Becherovka, Becherovka Lemond, Absolut, Ballantine´s, Jameson, Havana Club, Beefeater, Chivas Regal, Martell, Olmeca, Kahlúa, Malibu, Jacob´s Creek, Graffigna, Champagne Mumm, Perrier-Jouët, prémiový likér Cordial, aperitív KV 14 a mnohé ďalšie.*

zroj, foto: Media & Communication Consulting

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM