Tlačové správy

Tip na podujatie: Prežite INTENZÍVNY VEČER s Brandon Bays, autorkou bestselleru Cesta.

Cesta je liečebno-transformačná metóda, ktorá sa v súčasnosti považuje za jednu z najúčinnejších alternatívnych metód liečenia tela, mysle aj duše. Využíva sa v 43 krajinách sveta.

Ilustračný obrázok k článku Tip na podujatie: Prežite INTENZÍVNY VEČER s Brandon Bays, autorkou bestselleru Cesta.
Zdroj: Dnes24.sk

Cesta je uznávanou metódou, ktorú v napríklad v Holandsku preplácajú zdravotné poisťovne; lekári a psychológovia ju používajú na celom svete. Aplikuje sa v centrách liečby rakoviny, liečby závislostí, v centrách alternatívnej medicíny a vo väzniciach. Využívaná je i vo firmách, kde sa školí top manažment a používa sa aj ako forma koučingu. Aj toto svedčí o jej mnohostrannom využití. Za touto metódou stojí osoba Brandon Bays, ktorá sa sama vďaka vlastnej metóde, ktorú nazvala „Cesta“ vyliečila z ťažkého nádorového ochorenia.

Čo je Cesta? Je to pomerne jednoduchý súbor nástrojov, pomocou ktorého sa môže každý vydať na vlastnú cestu uzdravenia. Je návodom ako odkryť a vyliečiť bunkové spomienky, ktoré spôsobujú emocionálny a fyzický problém, a tým sa človek môže začať prirodzene uzdravovať.

Pre koho je Metóda CESTA určená? Dospelým pomáha zbaviť sa svojich chorôb, emocionálnej záťaže, nežiaducich prejavov správania sa. Umožňuje dostať sa do spojenia samých so sebou, odkiaľ je možné vedome myslieť a konať v reálnom živote, s uvedomovaním si dôsledkov vlastného konania.

Pomocou tejto metódy je možné pomôcť i deťom zbaviť sa ich problémov, ktoré by ich mohli negatívne ovplyvniť a obmedzovať až do dospelosti. V spojení so svojou podstatou, dostanú deti možnosť prežiť krásne detstvo s pochopením svojich tráum a sveta okolo nich. Deti sú úžasne otvorené, intuitívne, pripravené v hre spojiť sa so svojou vnútornou múdrosťou, ktorá im neskôr pomôže robiť vedomé voľby – správna škola, vhodné zamestnanie, kde sa budú venovať oblastiam svojho záujmu a v neposlednom rade správna voľba partnera. S Cestou dostávame do rúk silný nástroj, s ktorým môžeme prispieť k vytvoreniu novej, zdravej generácii.

V októbri sa uskutoční už tretí seminár Intenzívna Cesta a Pokročilé nástroje s Brandon Bays v Bratislave. Novinkou je však INTENZÍVNY VEČER S BRANDON BAYS, priamo v Banskej Bystrici. Konať sa bude v stredu, 22. októbra 2014 v Hoteli Dixon**** od 18.00 h. Vstupné na INTENZÍVNY VEČER S BRANDON BAYS je 15 eur.

Lístky v predpredaji a viac informácií nájdete na www.brandonbays.sk


Čo o Ceste povedala Adela Banášová?
„Cestu som si zažila. Pochopila som, že ide veľmi hlboko a odkrýva nami dávno potlačené a zabudnuté príbehy, ktorých oprášenie a "prepísanie“ má niekedy enormný význam. Cítim v nej veľkú silu, funkčnosť a efektívnosť pre tisícky ľudí."

Spracovala: Mgr. Katarína Mikuláková, www.AkciePreZdravie.sk

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Tip na podujatie: Prežite INTENZÍVNY VEČER s Brandon Bays, autorkou bestselleru
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM