Tlačové správy

Tip na knihu: Nalejte si zdravie, je tu zelené smoothie z mixéra!

Buďte vitálni, štíhli a zdraví vďaka zeleným smoothie – modernému a chutnému nápoju, ktorý každodenne poskytuje telu to, čo skutočne potrebuje! Práve vyšla nová kniha, kde nájdete množstvo tipov a skvelých receptov, ktoré sa určite oplatí vyskúšať.

Ilustračný obrázok k článku Tip na knihu: Nalejte si zdravie, je tu zelené smoothie z mixéra!
Zdroj: Dnes24.sk

Už ste určite počuli o zelenom smoothie a jeho prospešných účinkoch. Zásobí na vás vitálnymi látkami, vitamínmi i minerálmi. Pomôže vám schudnúť a udržiavať si ideálnu hmotnosť. Funguje dobre pri prevencii viacerých ochorení, detoxikuje a zbavuje telo škodlivých látok. Prispieva k lepšiemu spánku, zlepšuje fyzickú i psychickú spôsobilosť.

Tak prečo tento zázračný nápoj nevyskúšať? Existuje veľa naozaj chutných receptov a nájdete ich aj v knižke Zelené smoothie – zdravie z mixéra.

V knihe Zelené smoothie – zdravie z mixéra nájdete:

  • Všetky informácie o tom, čo robí „zelené zlato“ takým výnimočným – a ako ho môžete optimálne využiť pre seba a svoju rodinu.
  • Viaceré špeciálne zdravotné programy – na chudnutie a zoštíhlenie, budovanie svalstva, pre zdravé črevá, posilňujúci spánok a pevnú pleť.
  • Viac ako 100 receptov: Namiešajte si bleskurýchle lahodné energetické nápoje a vychutnávajte vitálne látky v najlahodnejšej podobe!

Chudnutie bez jojo efektu

So zelenými smoothie je jednoduché znižovať hmotnosť, pretože nemáte počas chudnutia pocit, že sa vám niečo vzalo a nemusíte sa cvičiť v sebaovládaní. S veľkým množstvom mikroživín uspokojuje potrebu vitálnych látok všetkých buniek tela, aj keď súčasne počet kalórií redukujete.

Vyskúšajte recept na La dolce vita

Na asi liter a pol nápoja potrebujete:
1 pomaranč (ošúpaný)
2 jablká
5 sušených marhúľ (namočených)
1 PL ľanových semienok
½ hlávky šalátu
za hrsť špenátu
4 kalerábové listy
½ l vody

Podľa knihy Zelené smoothie – zdravie z mixéra nám tento super nápoj dodáva dôležité vitamíny a minerálne látky, ako kalcium či magnézium pre zdravé pevné kosti a zuby. V zelenom smoothie je zastúpené v hojnej miere napríklad železo pre krvotvorbu, zinok pre dobrú náladu, fosfor pre kosti a selén pre stabilný nervový systém.

Život predlžujúce omega-3 a omega-6 mastné kyseliny sa nachádzajú v extra prísadách smoothie – napríklad v ľanových semienkach, semienkach chia (šalvia hispánska) a v avokáde!

Viac receptov pre zdravé nápoje nájdete v novinke Zelené smoothie – zdravie z mixéra .

tip na knihu: Zelené smoothie
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM