Jakub Forgács Krimi

Tínedžera nevedia nájsť: Janko (16) po hádke ušiel z tábora, odvtedy ho niet!

Nevedia ho nájsť! Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnom tínedžerovi Jánovi Fekiačovi (16). Podľa mužov zákona sa stratil po hádke s rovesníkmi.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžera nevedia nájsť: Janko (16) po hádke ušiel z tábora, odvtedy ho niet!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom Jánovi Fekiačovi (16). „Chlapec je chovancom detského domova Ratolesť v okrese Zvolen,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Mladík je podľa jej slov nezvestný od utorka, kedy v podvečerných hodinách po hádke s rovesníkmi odišiel z chatky areálu hotela Lesák v Tajove pri Banskej Bystrici, kde sa zúčastnil prázdninového tábora. „Od tej doby o sebe nepodal žiadnu správu. Jeho nezvestnosť oznámil náhradný vychovávateľ,“ pokračovala Kováčiková.

„Nezvestný je vysoký asi 160 centimetrov, štíhlej postavy. Má krátke svetlohnedé vlasy a nosí dioptrické okuliare. Naposledy mal oblečené biele tričko, svetlomodré rifle a tenisky,“ povedala hovorkyňa, ktorá doplnila, že v prípade akýchkoľvek informácií k nezvestnému mladíkovi, ktoré by mohli napomôcť pri jeho vypátraní, ich treba oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č.158.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM