Jakub Forgács Hokej

Takéto sú ceny permanentiek na hokejové PLAY OFF. Fanúšikov baranov čaká novinka

Fanúšikovia, zbystrite pozornosť! Ak sa už pripravujete na PLAY OFF svojich obľúbencov a ešte nemáte permanentky, rátajte s týmto.

Ilustračný obrázok k článku Takéto sú ceny permanentiek na hokejové PLAY OFF. Fanúšikov baranov čaká novinka
5
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Fanúšikov bystrických baranov čaká novinka. Permanentky sa dajú dobíjať už len v sieti Ticketportál. V pokladni hokejového klubu si môžu dobíjať svoje permanentky výhradne majitelia permanentiek ŤZP a fanúšikovia bez registrovanej e-mailovej adresy (tí, ktorí neobdržia rezervačný kód e-mailom).

Divákom, vlastníkom permanentiek zo základnej časti sezóny 2017/2018, budú na všetky domáce stretnutia PLAY OFF dobíjať permanentky výlučne v sieti Ticketportál. Každý majiteľ permanentky, ktorý si zaregistroval emailovú adresu v systéme (pri kúpe permanentky alebo neskôr), obdrží v poobedňajších hodinách na túto adresu rezervačné kódy. (jeden na celé PLAY OFF a jeden na samotné štvrťfinále – každý si vyberie, o čo má záujem), na základe ktorých si dobije svoju permanentku v ktorejkoľvek pobočke na Slovensku (kód nadiktuje pri dobíjaní).

V prvej vlne predaja, v termíne od 5. do 10. marca 2018, sa budú dobíjať permanentky na celé PLAY OFF a aj na samotné štvrťfinále.

Ceny dobitia permanentky na celé PLAY OFF Tiposport ligy 2017/2018

  • Sektor A – sedenie za striedačkami: 125 eur
  • Sektor B- sedenie za bránkou 90 eur
  • Sektor C- sedenie za časobierou 125 eur

V prípade, že HC’05 iClinic Banská Bystrica nepostúpi do semifinále, odráta sa majiteľom permanentiek dobitých na celé play off 60 eur z ceny permanentky v nasledujúcej sezóne.

Ceny dobitia permanentiek na štvrťfinále PLAY OFF Tiposport ligy 2017/2018

  • Sektor A – sedenie za striedačkami: 30 eur
  • Sektor B- sedenie za bránkou 24 eur
  • Sektor C- sedenie za časobierou 30 eur

S permanentkou je potrebné, po obdržaní rezervačného kódu, prísť osobne do ktorejkoľvek pobočky Ticketportálu na Slovensku, kde vám po nadiktovaní rezervačného kódu a uhradení príslušnej sumy v hotovosti bude dobitá.

V pokladi hokejového klubu si môžu dobíjať svoje permanentky výhradne majitelia permanentiek ŤZP a fanúšikovia bez registrovanej e-mailovej adresy, ktorí neobdržia rezervačný kód e-mailom:

  • 6. marca 2018 – utorok od 14:00 do 18:00 (nezabudnite si doniesť permanentku)
  • 7. marca 2018 – streda od 14:00 do 18:00 (nezabudnite si doniesť permanentku)
  • 8. marca 2018 – štvrtok od 14:00 do 18:00 (nezabudnite si doniesť permanentku)

Dňa 11. marca 2018 budú miesta uvoľnené do voľného predaja. Nové permanentky na PLAY OFF sa predávať nebudú. ZŤP – mínus 50 percent z ceny vstupenky. Počas dobíjania permanentiek sa vstupenky nepredávajú.

Foto: ilustračné

FOTO: Bystrickí barani - hokejové momentky
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: HC' 05 iClinic Banská Bystrica
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM