Jakub Forgács Rôzne

Takéto atrakcie ponúkne Radvanský jarmok: Kto si trúfne na toto? Kolotoč s preťažením 4G!

Na banskobystrickom námestí a priľahlých uliciach už vládne čulý ruch. Stánky pre obchodníkov a remeselníkov sú už pripravené a rovnako aj väčšina kolotočov. Boli sme sa pozrieť na to, aké atrakcie so sebou prinesie 358. Radvanský jarmok.

Ilustračný obrázok k článku Takéto atrakcie ponúkne Radvanský jarmok: Kto si trúfne na toto? Kolotoč s preťažením 4G!
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Bystrica začína dostávať jarmočnú tvár nielen vďaka desiatkam stánkov s remeslami či občerstvením. Pod Urpínom rozložilo svoje atrakcie mnoho kolotočiarov, ktorí sa už chystajú na návštevníkov. Kolotoče zaplnili Hronské predmestie, parkovisko pod Baštou či trávnatú plochu pri Vajanského nábreží, neďaleko nákupného centra Europa. My sme sa boli pozrieť na to, aké atrakcie sú pripravené pre ľudí.

Na parkovisku pod Baštou sú určite najväčšími lákadlami rameno Booster s výškou 50 metrov a preťažením 4G či retiazkový kolotoč, ktorý vás vynesie vysoko nad hlavy ostatných jarmočníkov. Zabavíte sa tu tiež na na narážacích autíčkach, trampolínach, húsenkovej dráhe alebo atrakciách ako Calypso a Break Dance.

Na Vajanského nábreží nájdete hlavne atrakcie pre menšie deti ako jazdu na poníkoch, malé ruské kolo, retiazkové kolotoče, malé labute či nafukovaciu šúchačku. Nechýbajú tam však ani tradičné narážacie autíčka, aqua zorbing a atrakcie ako Twister či Break Dance (Hawaii Dance).

Kolotoče zaplnili aj parkovisko na Hronskom predmestí, kde sa veru je na čo tešiť. Nechýbajú atrakcie ako veľké rameno Booster, Free Style, Extreme, Calypso, ale na svoje si prídu aj menší na labutiach, retiazkovom kolotoči, húsenkovej dráhe či narážacích autíčkach. Na ploche bližšie k zimnému štadiónu zase môžete vyskúšať veľkú šúchačku Bombastic, navštíviť strašidelný hrad, zaskákať si na trampolínach či zaplávať na nafukovacích zvieratkách. Opäť tu však nechýbajú ani Calypso, labute či detský kolotoč.

Pozrite si v našej foto a videogalérii, ako to v Banskej Bystrici vyzeralo tesne pred začiatkom Radvanského jarmoku!

Čítajte tiež:

Radvanský jarmok podujatie za podujatím: Už teraz si pozrite, čo všetko v septembri zažijeme!

V centre Bystrice vyrastie mestečko ako z čias kráľov: Stredoveká krčma rovno na námestí!

Radvanský jarmok sa v meste postará o zmeny: Dôležité info o dopravných obmedzeniach!

FOTO: Pozrite si atrakcie Radvanského jarmoku
23
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
VIDEO: Pozrite si atrakcie Radvanského jarmoku
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM