Jakub Forgács Správy

Tajovský potok opeknie. Bystričania spoja sily a pustia sa do veľkého čistenia

Ani vám nie je ľahostajné prostredie, v ktorom žijete? Môžete sa zapojiť do brigády v našom meste. Pomôžete dobrej veci a tešiť sa môžete aj na guláš.

Ilustračný obrázok k článku Tajovský potok opeknie. Bystričania spoja sily a pustia sa do veľkého čistenia
Zdroj: TASR

Aj vy môžete pomôcť prírode, zveladiť rekreačný priestor a zároveň budete mať šancu spoznať zástupcov inštitúcií, zodpovedných za ochranu životného prostredia v Bystrici. V piatok 20. apríla od 9:00 sa bude čistiť Tajovský potom a priľahlé priestory od odpadkov.

Čistenia sa zúčastní vedenie a pracovníci spoločnosti Detox, pracovníci na úseku životného prostredia Mesta Banská Bystrica, pracovníci Okresného úradu, odboru starostlivosti o Životné prostredie.

Pre všetkých zúčastnených je na konci akcie pripravený guláš. Zabezpečenú budú aj rukavice a vrecia na odpad, ale nezabudnite na pevnú obuv s kvalitnou podrážkou do terénu, alebo gumené čižmy, keďže terén si miestami vyžaduje vstup do potoka.

Všetci záujemcovia by sa mali nahlásiť do 19. apríla 2018 e-mailom organizátorovi na adresu dep@detox.sk. V prípade otázok kontaktujte Milku Kroulovú na telefónnom čísle 0905 153 231.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM