Jakub Forgács Správy

Sviatok zamilovaných môžete prežiť netradične: V Bystrici sa bude podávať nápoj láskavosti

Valentín sa už nezadržateľne blíži. A pod Urpínom si ho budeme môcť vychutnať na vskutku nevšednej akcii. Na svoje si však na nej neprídu iba zamilované páriky.

Ilustračný obrázok k článku Sviatok zamilovaných môžete prežiť netradične: V Bystrici sa bude podávať nápoj láskavosti
Zdroj: Dnes24.sk

Sviatok všetkých zaľúbených je možné prežiť aj netradične, napríklad pripomenutím si vzájomnej dôležitosti a pozornosti medzi všetkými generáciami. S podobným úmyslom prišlo Komunitné centrum Fončorda (KCF), ktoré pripravilo pre obyvateľov Banskej Bystrice ďalšie skvelé podujatie. Hlavná myšlienka je šíriť v komunite nielen lásku, ale najmä láskavosť. Láskavosť medzi rodinami, manželmi, deťmi, priateľmi, seniormi a všetkými navzájom. Práve im je totiž podujatie určené.

Okrem tohto krásneho posolstva organizátori pripravili aj zaujímavý program, pri ktorom si príde na svoje naozaj každý. „Súčasťou Valentína v KCF bude špeciálne valentínske menu, ktoré pripravia deti v rámci krúžku varenia a za pomoci nášho „komunitného kuchára“ Jožka ho dospelým hosťom sami naservírujú. Pozývame preto rodičov, aby prišli aj s deťmi, ktoré sa do prípravy menu môžu zapojiť," povedala Silvia Žabková z KCF.

Chýbať nebude ani kútik zručností pre všetkých, kde si návštevníci môžu vyrobiť hand made darček pre svoju lásku. Zaujímavosťou bude aj maľovanie spoločného komunitného obrazu, ku ktorého konečnej podobe môžu prispieť všetci. Obraz bude zdobiť komunitné centrum ako pripomienka láskavosti v komunite.

Hostí rozhodne zaujme aj špeciálny nápoj láskavosti, ktorý sa bude v Komunitné centrum Fončorda podávať, ako aj súťaž o naj valentínsku pochúťku, keďže vstupné je symbolické – koláčik na komunitný stôl. Všetko toto a ešte oveľa viac, najmä skvelú atmosféru, pohodu a láskavosť môžete zažiť v Komunitnom centre Fončorda na Havranskom 9, v piatok 12. februára od 16:00.

Čítajte tiež:

Nový týždeň je tu a vy ešte neviete, ako ho strávite? Tipy ako ušité pre Bystričanov!

Vybrali sme to za vás: 10 podujatí, ktoré vo februári odporúčame zažiť v Banskej Bystrici

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM