Rôzne

SVET O SLOVENSKU: Zadoček našej olympijskej plavkyne boduje!

Plavkyňa Katarína Listopadová je v dejisku olympijských hier živá reklama na slovenskú krásu.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Zadoček našej olympijskej plavkyne boduje!
Zdroj: Instagram/Katarína Listopadová

Zahraničný portál Totalprosports­.com si všíma sexi fotky slovenskej plavkyne, ktoré rada zverejňuje na svojej sociálnej sieti. Portál ich uvádza ako príklad “sexi ovocia,” ktoré drina športovcov prináša.

Úžasný zadoček

“Olympijské hry ukazujú úžasné obrázky atletizmu a ľudí, ktorí ukazujú výsledky svojej tvrdej práce a odhodlania. Tie sa prejavujú aj v neuveriteľnej kráse vypracovaných tiel mužov a žien,” píše Totalprosports­.com.

Dodáva, že najnovší trend športovcov je ukazovať svoje sexi telá na sociálnych sieťach, čím si zvyšujú aj popularitu. “Len sa pozrite na slovenskú plavkyňu Katarínu Listopadovú. Má 23 rokov a v Riu bude plávať 100 metrov motýlik a 100 metrov znak. Na svojich fotkách na Instagrame kladie dôraz na svoj pekne formovaný zadoček,” písal portál pred štartom Hier a pridal aj niekoľko pikantných záberov na Katkino pozadie.

SVET O SLOVENSKU: Sexi fotky Daniely Hantuchovej očarili Britov

Formu mala pred Riom, na OH už nie!

Katarína Listopadová je vychádzajúcou hviezdou slovenského športu, o ktorej sa hovorilo, že by mohla na olympijských hrách v Riu de Janeiro zažiariť podobne, ako sa to kedysi darilo dnes už legendárnej plavkyni Martine Moravcovej. Lenže to sa napokon nestalo a reprezentantka spod Tatier skončila v disciplínach motýlik i znak už v rozplavbách.

Nepotvrdila tak dobrú predolympijskú formu, keď na pretekoch práve v Brazílii vybojovala tretie miesto vo finále 100 metrov motýlik a v disciplíne 100 metrov znak skončila druhá. Jej skvelú tohtoročnú fazónu potvrdzuje aj čas 2,48 sekundy na 400 metrov voľným spôsobom, čím pokorila doterajší rekord Martiny Moravcovej z roku 1996.

Študentka práva na Paneurópskej vysokej škole reprezentovala Slovensko už v Londýne v disciplíne na 200 metrov polohové preteky.

Plavkyňa Katarína Listopadová
7
Galéria
Zdroj: Instagram/Katarína Listopadová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM