Tlačové správy

SÚŤAŽ: Poďakujte svojim otcom a oslávte ich deň so superstáristom Itchom Pčelárom

V máji ďakujeme svojim matkám, v júni prichádzajú na rad naši otcovia. V rámci kampane Slovensko potrebuje dobrých otcov sa uskutoční ďakovná akcia v Detve. Na ňom nebudú chýbať mladé spevácke hviezdy. Vyhrajte lístky na toto podujatie a darujte svojim ocinom krásny deň...

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Poďakujte svojim otcom a oslávte ich deň so superstáristom Itchom Pčelárom
Zdroj: Dnes24.sk

V predvečer Dňa otcov v sobotu 15. júna sa bude v areáli prírodného amfiteátra v Detve konať Ďakovný koncert pre dobrých otcov a starých otcov. Hlavnou hviezdou bude čerstvý strieborný česko-slovenský SuperStarista ŠTEFAN PČELÁR. Okrem neho vystúpia AYA a Mukatado, Anna Veselovská, Michal Chrenko, Andy Ďurica, Brigita, TRAJA, domáci FS Ratolesť a Crazy Rock.

Program začne už o 15. hod. zábavným popoludním pre deti a ich rodičov a starých rodičov. O lákavé ceny budú súťažiť malí i dospelí. Veľa smiechu na nich čaká aj na tvorivých dielňach. O 17. hod. bude nasledovať koncertný maratón spomínaných interpretov a kapiel.

Chýbať samozrejme nebude ani tombola, v ktorej okrem skvelých cien môžete získať aj podpis od najlepšieho československého speváka tohto roka, Itcha Pčelára.

Vstupné: dospelí 5 eur; študenti, dôchodcovia a ZŤP 4 eurá, deti do 12 rokov 2 eurá.

Príďte si vychutnať jedinečnú atmosféru prvého Ďakovného koncertu pre dobrých otcov v histórii Slovenska práve v srdci Slovenska – Detve! Všetky deti, ktoré pozabudli na darček pre svojho dobrého ocka či starkého ku Dňu otcov, si pod stánkami isto nájdu ten najkrajší dar pre svojich milovaných. Príďte sa zabaviť a urobiť radosť sebe i svojim najdrahším. Výťažok z podujatia podporí Detskú linku záchrany!

Prečítajte si skutočný príbeh malého Paťka, ktorý v živote nemal veľa šťastia a ujal sa ho náhradný ocino. Viac v článku o jeho ceste za rodičovskou láskou

SÚŤAŽ

Vyhrajte 2 voľné vstupy na tento ďakovný koncert a strávte krásny deň s celou rodinou. Napíšte nám správnu odpoveď na otázku: Na ktorý deň (dátum) pripadá v tomto roku Deň otcov?
Odpovede posielajte na sutaz@global24.sk najneskôr do nedele 9. júna. Nezabudnite na svoje celé meno a kontaktné údaje.

foto: ilustračné/ bux.sk

Ďakovný koncert pre dobrých otcov - plagát na podujatie
1
Galéria
Ďakovný koncert pre dobrých otcov - videospot
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM