Jakub Forgács Rôzne Správy

Súťaž o NAJ mesto Slovenska sa blíži do finále. Ako sa aktuálne darí Bystrici?

Slováci vyberajú svojho favorita spomedzi 140 miest Slovenska. Na popredných priečkach sa nachádza aj Banská Bystrica.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o NAJ mesto Slovenska sa blíži do finále. Ako sa aktuálne darí Bystrici?
32
Galéria

Súťaž „Najkrajšie mesto a obec Slovenska" vyhlasuje internetový portál Slovakregion a mestá v nej niekoľko mesiacov bojujú o hlasy ľudí, ktoré im môžu priniesť víťazstvo. Súťaž končí v novembri a o akúsi korunku krásy bojuje 140 slovenských miest. Rebríčku momentálne kraľuje Bardejov, na päty jej šliape Spišská Nová Ves a treticu favoritov uzatvára Púchov.

Umiestnenie nášho mesta sledujeme priebežne a Banská Bystrica sa ešte v lete nachádzala na 25. priečke. Za posledné týždne sa naše mesto pohlo opačným smerom a kleslo na 27. miesto rebríčka. Neďaleký Zvolen je 12. a Brezno dokonca na 4. priečke.

K lepšiemu umiestneniu nášho mesta môžete prispieť svojím hlasom. Zahlasovať za naše mesto môžete na www.slovakregion.sk. Hlasovať však môžu len registrovaní užívatelia, ktorí kompletne vyplnia registračné údaje. Víťazom sa stane mesto, ktoré počas trvania súťaže získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky súťaže budú známe už 6. novembra. Sledujte nás preto aj na našom facebookovom profile.

Foto: ilustračné

FOTO: Mladý bystrický fotograf zachytáva krásy mesta a jeho okolia
32
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM