Monika Földešiová Tlačové správy

VYHODNOTENIE: Božský Kája už onedlho v Brezne. Kto vyhral posledné voľné lístky na koncert?

V posledný októbrový deň zavíta do nášho regiónu český maestro Karel Gott. Chcete byť pri tom a nezohnali ste už lístky? Možno sa pošťastilo práve vám ;)

Ilustračný obrázok k článku VYHODNOTENIE: Božský Kája už onedlho v Brezne. Kto vyhral posledné voľné lístky na koncert?
Zdroj: TASR

Brezno a celé Horehronie si už pomaly zvyká, že vďaka Aréne Brezno a agentúre Aybee production už nemusí navštevovať iné miesta za kultúrno – spoločenským životom spojeným so zvučnými menami veľkých hviezd vo vzdialených mestách.

Agentúra, ktorá primárne pôsobí v Banskobystrickom kraji pozdvihla úroveň kultúry v Brezne do ligy veľkých miest. Udalosťou desaťročia pre Brezno a jeho okolie bude bezpochyby koncert božského KARLA GOTTA na konci októbra, za ktorým stojí iba 28-ročný majiteľ tejto agentúry a rodený Brezňan Andrej Barančok. „Trojročná práca a snaha sa vyplatila. Môžem povedať, že sa mi konečne splnil veľký sen a tým je, že Brezno historicky a exkluzívne po prvýkrát dňa 31. októbra 2014 privíta legendu Karla Gotta,“ vraví Andrej Barančok z agentúry Aybee. Všetci sa už teraz môžu tešiť na nezabudnuteľnú dva a pol hodinovú show plnú skvelých efektov a najznámejších hi­tov.

O tom, že koncert bude veľkolepý, hovorí samé za seba aj to, že do Brezna dorazí 5 kamiónov plných techniky a niekoľko sprievodných vozidiel. O samotnú prípravu sa bude starať 100 – členný štáb ľudí, aby všetko prebehlo tak ako má.

Mená výhercov

Marek Medveď, Vlkanová
Erika Karová, Banská Bystrica
Ján Pompura, Pohorelá
Bibiana Berciková, Brezno

Ďakujeme všetkým, že sa zapojili do súťaže a výhercom gratulujeme! Všetkých budeme informovať prostredníctvom e-mailu.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM