Monika Obrtalová Rôzne

Štúdio Megasun – všetko pre zdravie a krásu!

Solárne štúdio Megasun vám ponúka najmodernejšiu technológiu pre zdravie a krásu vašej pokožky. Novinky v kozmetickom priemysle predstavuje vertikálne solárium a špeciálne trubice Kolagen Plus pre krásne a bezpečné opálenie. Na ošetrenie pleti je tu

Kavitácia, známa ako nechirurgická liposukcia, predstavuje skutočnú revolúciu v kozmetickom ošetrení tela. Prináša podobné výsledky ako chirurgická liposukcia, no bez ihiel. Ide o unikátny prístroj slúžiaci k redukcii váhy, celkovému spevneniu a ozdravenia tela i pokožky. Princípom ošetrenia je rozbitie tukových buniek ultrazvukom. Obsah buniek sa uvoľní, dostane sa do medzibunkového priestoru a následne je pomocou lymfodrenáže prirodzene vyplavený lymfatickými a močovými cestami von z tela. Pred a po ošetrení je dôležité dodržiavať pitný režim s minimálnym denným prísunom tekutín 2 až 3 litre. Pre efektívnosť a maximalizáciu účinku je vhodné opakovanie prístrojovej lymfodrenáže a zvýšenej fyzickej aktivity, ktoré podporujú odstraňovanie uvoľnených tukových buniek z tela. Kavitácia prináša okamžite dlhodobé výsledky.

Celulitídu, ochabnutosť kože a vrásky rieši nová technológia – rádiofrekvencia. Princípom ošetrenia novou technológiou je šetrné prehrievanie hlbších vrstiev kože, čo vedie k vypnutiu kože a novotvorbe kožného väziva – kolagénu, ktorý je najviac zodpovedný za vzhľad kože. Elektromagnetický impulz rovnomerne zahreje cielenú časť kože bez poškodenia povrchovej vrstvy. Ošetrenie je bezbolestné a ošetrený klient sa môže vrátiť k bežným denným aktivitám. Ošetrenie, tak ako pri iných procedúrach, nie je jednorazové a treba ho minimálne trikrát zopakovať. Viditeľné výsledky vidieť už po prvom ošetrení, želaný efekt sa dostaví do šiestich mesiacov po poslednom ošetrení. Je viditeľný vo vyhladených vráskach. Pôsobením technológie sa zlepší kondícia kože o 5 až 10 rokov. V porovnaní s ostatnými takzvanými fotoomladzovacími procedúrami je ošetrenie rádiofrekvenciou oveľa účinnejšie.

Okrem ošetrenia pleti nájdete v štúdiu aj vertikálne solárium Megasun Space 2000, najmodernejšie solárium s vibračnou platňou, v ktorom sa perfektne opálite a zároveň si vyformujete postavu. Opaľovanie v soláriu Megasun Space 2000 je bezpečnejšie ako strávenie 2 hodín na slnku. Trubice sú certifikované a spĺňajú normu Európskej únie 0,3.

Špeciálne trubice Kolagen Plus pomáhajú vďaka svetelnej terapii opäť vytvoriť zásoby prírodného kolagénu, ktorého tvorba v tele sa po 25-tich rokoch znižuje. Collarium Mon Amie ponúka opatrnú a bezbolestnú procedúru celkového omladzovania vašej pokožky. Collarium využíva dva systémy trubíc, jedny sú určené na vitalizáciu pokožky a druhé pre účinné, ale hlavne bezpečné opálenie. Trubice stimulujú tvorbu vitamínu D3 a vyvolávajú bio-pozitívne efekty. Collarium má špeciálny senzor, ktorý meria koncentráciu melanínu v pokožke a určí o aký typ pokožky ide.

Tak neváhajte a príďte si dať ošetriť pleť alebo sa krásne do bronzova opáliť! Jedine v solárnom štúdiu Megasun na Kapitulskej 4 v Banskej Bystrici. Teraz aj s bezkonkurenčnou cenou za odstránenie celulitídy a ochabnutej kože pomocou rádiofrekvencie len za 25 eur vďaka zľavovej poukážke, ktorú si vytlačíte priamo [link=http://www­.bystrica24.sk/e107_plu­gins/firmy/tlac/in­dex.php?detail=113]TU[/l­ink]! Volajte a objednajte sa už teraz na telefónnom čísle 0948 032 320.

Solárium Megasun Space 2000: 1 min. – 0,49 eur PERMANENTKA: 50 min. – 23 eur 70 min. – 31 eur 100 min. – 40 eur

Collarium Mon Amie: 1×20 min. – 9 eur PERMANENTKA 10 vstupov – 82 eur 20 vstupov – 140 eur

Rádiofrekvencia: 1×30 min. – 49 eur (bežná cena) Len u nás za 25 eur!

/PR/

megasun
21
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM