Jakub Forgács Hokej

Strieborní barani prejavia vďaku fanúšikom. Rozlúčka so sezónou s autogramiádou!

Tohtoročná hokejová sezóna sa už síce oficiálne skončila, no strieborní barani ešte nepovedali posledné zbohom. Chcú sa všetkým verným fanúšikom poriadne poďakovať. Presne tak, ako to oni robili po každom búrlivom zápase či už doma, alebo na ľade súpera.

Ilustračný obrázok k článku Strieborní barani prejavia vďaku fanúšikom. Rozlúčka so sezónou s autogramiádou!
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Po dráme vo finále play off sme spoznali hokejového majstra. Stali sa ním hokejisti Nitry, ktorí zdolali baranov 4:2 na zápasy. Napriek tomu sa však naši chlapci nemajú za čo hanbiť, pretože po dramatických bojoch opäť získali krásne druhé miesto.

V pondelok o 14:00 privíta primátor mesta Ján Nosko v Cikkerovej sieni radnice banskobystrický hokejový klub HC´05 iClinic. „Baranom poďakuje za ich skvelé športové výkony a za to, že vďaka nim celá Banská Bystrica opäť žila ľadovým hokejom,“ uviedla hovorkyňa primátora Zdenka Sekerešová so slovami, že všetci fanúšikovia baranov sú srdečne vítaní.

Svojim fanúšikom sa však špeciálne odmenia aj samotní hráči. „Rozlúčka so sezónou a podpisovka, sa uskutoční zajtra, 25. apríla 2016 o 17:00 v Pizzerii Puk na zimnom štadióne. Srdečne pozývame,“ uviedol v nedeľu v oficiálnej facebookovej skupine fanúšikov baranov Atila Béreš, marketingový a obchodný manažér klubu.

Čítajte tiež:

Barani bez titulu, no zabodovali. Kraľujú tabuľkám produktivity aj najlepších strelcov!

Sklamaný Országh s nádejou: Verím, že naše chvíle prídu a znovu sa dostaneme do finále

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM