Jakub Forgács Rôzne Správy

Strašidlá, princezné a pestrý PROGRAM. Najmenších Bystričanov čaká veľký karneval

Pod Urpínom bude veselo. O zábavu sa už čoskoro postará akcia, ktorý so sebou prinesie veľa radosti a úsmevov. Pozrite, čo sa to chystá!

Ilustračný obrázok k článku Strašidlá, princezné a pestrý PROGRAM. Najmenších Bystričanov čaká veľký karneval
6
Galéria
Zdroj: Občianska rada Radvaň

Po minuloročnom úspešnom ročníku sa členovia OR Radvaň rozhodli pokračovať v tradícii a opäť zorganizovali Radvanský detský karneval, ktorý zavíta medzi deti pod Urpínom v sobotu 11. februára 2017. Bude sa konať v priestoroch ZŠ Radvanská 1 v Banskej Bystrici od 15-tej hodiny kedy sa spolu s deťmi prenesieme do ríše rozprávok.

„Tešíme sa na princezné, pirátov, spidermanov, motýlikov, zvieratiek, bojovníkov a veľa krásnych masiek. Deti čakajú rôzne súťaže, samozrejme aj o najlepšiu masku, balónový tanec, diskotéka a tanečné vystúpenia dievčat z tanečnej školy JanetteFáberovej a deti zo SonytaMusic. Verím, že nám príde ešte viac detí ako minulý rok a zažijeme spolu veľa radosti. “ povedala Erika Karová, jedna z organizátorov podujatia občianskej rady Radvaň.

Pre deti bude pripravený maliarsky kútik, ak nebudú mať chuť tancovať. Nebudú chýbať sladké odmeny, krásne darčeky a malé občerstvenie. Vstup na podujatie je v karnevalovej maske zadarmo.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z minuloročného Radvanského detského karnevalu!

V OBRAZOCH: Radvanský detský karneval
6
Galéria
Zdroj: Občianska rada Radvaň
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM