Jaroslav Dodok Tlačové správy

Šťastná chvíľka v EMCAFÉ pre každého: Využite 50% zľavu aj vy!

Prežite svoje voľné chvíle popíjaním lahodnej kávy i skvelých nápojov v EMCAFÉ na Kapitulskej ulici v Banskej Bystrici. Kaviareň v príjemnom prostredí i s letnou terasou má pre vás navyše pripravenú výhodnú akciu! V populárnej kaviarni v centre mesta teraz môžete zažiť svoju „šťastnú chvíľku“ aj vy!

Ilustračný obrázok k článku Šťastná chvíľka v EMCAFÉ pre každého: Využite 50% zľavu aj vy!
Foto: Jaroslav Dodok

(PR) – Len tu si môžu osoby staršieho ako 18 rokov vo vyhradenom čase objednať tvrdý alkoholický nápoj za polovičnú cenu. Táto lákavá ponuka na vás čaká každý deň, pondelok až štvrtok od 20:00–21:00 a piatok a sobotu od 21:00 do 23:00.

Veľkou výhodou kaviarne je jej rozdelenie pre fajčiarov i nefajčiarov o kapacite 50 miest. Do bohatej ponuky EMCAFÉ patrí až 25 druhov káv, vrátane bezkofeinovej či tzv. biokávy. Tá je v súčasnosti raritou nielen pod Urpínom, ale aj na Slovensku. Ku káve bezpochyby patria aj sladké pokušenia v podobe koláčov či zákuskov, o ktoré v kaviarni EMCAFÉ nie je núdza. Zalizovať sa budete určite z jogurtových pohárov, koláčov, tiramisu, zmrzliny a iných sladkostí.

Okrem toho môžete ochutnať z množstva alkoholických i nealkoholických miešaných nápojov, ktoré si vychutnáte v zime pri krbe s ohňom alebo počas leta na uzavretej a tichej terase s jazierkom a kvetmi vo dvore.

Viac zaujímavostí nájdete o kaviarni EMCAFE aj tu.

Štastná chvíľka v EMCAFÉ
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM