Jakub Forgács Samospráva

Staronový poslanec Martin Turčan: Kampaň bola plná zlých nálad v meste!

Mená 31 poslancov mestského zastupiteľstva, ktorí budú zastupovať záujmy Banskobystričanov nasledujúce štyri roky, sú už známe. Objavili sa medzi nimi aj známe mená. Prácu banskobystrického poslanca si opäť zopakuje aj manažér Martin Turčan.

Ilustračný obrázok k článku Staronový poslanec Martin Turčan: Kampaň bola plná zlých nálad v meste!
Zdroj: Dnes24.sk

Iba prednedávnom sme vás informovali o tom, ktorých 31 poslancov si Banskobystričania zvolili na ďalšie volebné obdobie. Z volebného obvodu číslo tri Rudlová – Sásová sa do zastupiteľstva opäť prebojoval aj manažér Martin Turčan, kandidujúci za koalíciu SMER – SD, SNS, SDKÚ – DS, keď mu dôveru vo voľbách vyjadrilo 1 175 voličov.

Satisfakcia a morálny záväzok

Spýtali sme sa preto na jeho pocity po úspešných voľbách. „Je veľkou satisfakciou a morálnym záväzkom, keď obyvatelia nášho mesta ocenia moju štvorročnú prácu a opätovne mi vo voľbách prejavili dôveru a prajú si, aby som pokračoval v práci poslanca za Sásovú a Rudlovú,“ povedal Turčan.

Voľby sú podľa jeho slov vysvedčením od ľudí a tam sa nikdy nedá predpovedať, ako to dopadne. „Za veľký počet hlasov, ktorý som dostal, som vďačný a šťastný, že práca v meste dáva zmysel,“ pokračoval Turčan, ktorý volebnú noc strávil s niektorými spolukandidátmi na poslancov. „Išiel som osobne zagratulovať novému primátorovi, keď už bolo jasné, že je víťaz,“ poznamenal.

Náročná kampaň

„Táto kampaň bola náročná, lebo bola plná zlých nálad v meste, a to sa musí zmeniť. Prestať politikárčiť a robiť pre mesto je to, čo chceme presadiť hneď v úvode,“ povedal staronový poslanec. Ako doplnil, po voľbách neplánuje nič špeciálne, len relax počas predĺženého víkendu a následne klasické pracovné dni.

A čomu sa chce venovať po nástupe do funkcie? „Voliči mi dali mandát, lebo ich zjavne zaujalo, čo sme dokázali a čo ešte chceme urobiť. Čiže plnenie programu, ako tomu bolo aj minulé funkčné obdobie hneď od prvých dní, lebo štyri roky ubehnú ako voda,“ dodal Turčan.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM