Jakub Forgács Rôzne

Správy, ktoré najviac zarezonovali medzi Bystričanmi: TOP 5 článkov týždňa

Posledné dni rozhodne neboli chudobné na aktuality z mesta a jeho okolia. Čo z tém, ktorým sme sa venovali, zaujalo čitateľov najviac?

Ilustračný obrázok k článku Správy, ktoré najviac zarezonovali medzi Bystričanmi: TOP 5 článkov týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Úchvatné video

Zábery, ktoré veru neomrzia. Ak máte radi nádherné okolie nášho mesta, v jedinečnom videu si ho vychutnáte ako nikdy predtým. Zapozerajte sa s nami!

Tekutý poklad

Osvieženie počas horúceho leta padne rozhodne vhod. Pri túre či jazde na bicykli v okolí Bystrice odporúčame zavítať aj k prameňu, ktorý by ste rozhodne nemali obísť. Nachádza sa v neďalekom Čeríne!

Kandidát na župana

Poznáme meno prvého uchádzača o post župana Banskobystrického kraja. Na vedúcu funkciu si to namieril známy poslanec mestského zastupiteľstva. Kto chce zabojovať o miesto predsedu?

Úchvatná premena

Len málokedy sa naskytne príležitosť vidieť, čo dokázali Juraj s Jozefom za uplynulých šesť rokov. Starú ubytovňu prerobili na štýlový 3-hviezdičkový hotel. Pozrite si veľkú premenu na ZÁBEROCH!

Nový klip rockerov

Sú mladí a svojou hudbou už dávno prekročili hranice mesta. Chalani z Rock Reunion predstavili videoklip, ktorý vznikal aj na bystrickom plážovom kúpalisku a nesie silné posolstvo!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM