Tlačové správy

Spravodlivá spoločnosť a rovnaké právo pre všetkých: Táto strana má v tom jasno!

Ľudia na Slovensku strácajú dôveru v politické strany a v politiku ako takú. Čím to je a ako to vyriešiť?

Ilustračný obrázok k článku Spravodlivá spoločnosť a rovnaké právo pre všetkých: Táto strana má v tom jasno!
Zdroj: Webnoviny.sk

Strany, ktoré sú poprepájané na totalitný režim, už nemajú na politickej scéne čo robiť. Sú o tom presvedčení predstavitelia strany PRÁVO A SPRAVODLIVOSŤ. Voličom tak až na pár výnimiek na Slovensku nezostáva nič iné, len sa na takéto strany spoliehať, „alebo a čo je ešte horšie, upadajú do apatie a z informačného pretlaku a dezorientácie radšej nejdú voliť nikoho. Potom stačí pár zlodejom zaplatiť reklamu v médiách a majú zaručenú možnosť okrádať nás ďalej. Toto musí prestať!“ vraví predseda strany PRÁVO A SPRAVODLIVOSŤ, JUDr. Peter Puškár.

„Je dôležité, že vznikla strana, ktorá nie je viazaná na gaunerov z rôznych finančných skupín a odoláva zákerným útokom prostredníctvom polície a úradov. Ľudia sú dnes pohodlní, nechce sa im skúmať a často slepo veria médiám, ktoré manipulujú verejnú mienku v prospech vlastníkov médií a starých skorumpovaných strán, ako za zločineckého režimu,“ pokračuje Puškár.

Prečo ľudia strácajú ideály?

Politika sama o sebe je podľa neho dobrá vec. „Ale len dovtedy, pokiaľ to celé nepokazia ziskuchtiví chamtivci, ktorých pôsobenie začalo pred rokom 1989. A potom je pochopiteľné, že ľudia strácajú dôveru v politické strany. Aj preto sa treba orientovať na stranu, ktorá nielenže nemá takúto minulosť, ale ako jediná chce budovať veľkú členskú základňu s kontrolnými mechanizmami tak, že naozaj sa podieľa na riadení každý, kto má záujem,“ vraví Puškár.

Taká strana má podľa neho transparentné financovanie práve prostredníctvom členov a nie skrytých finančných skupín, ktoré potom žiadajú naspäť svoje sponzorské v podobe rozkrádania štátu a úzka skupina oligarchov okráda národ prostredníctvom nastrčených osôb v politických stranách.

Takzvaní nezávislí poslanci sú podľa Puškárových slov tragédia týchto volieb, na čo ale prídu až neskôr a potom budú referendá na ich odvolanie. „Takíto poslanci nie sú v skutočnosti nezávislými, sú len nestraníckymi, teda nie sú členmi politických strán. Okrem toho, sú najslabšími článkami v politike, ktoré sa nemajú o koho oprieť a tak aj ich rozhodovacie právomoci sú značne zmenšené,“ dopĺňa predseda.

Strana PRÁVO A SPRAVODLIVOSŤ momentálne hľadá nové tváre, čestných a zodpovedných ľudí, ktorí chápu, že len prostredníctvom politiky sa môže celoplošne zmeniť život ľudí k lepšiemu. Ľudia, ktorí by sa chceli podieľať „na čestnej a zodpovednej politike prostredníctvom aj priamej demokracie a tvorbe politického programu pre všetkých.“

Viac info na http://www.pravoaspravodlivost.eu/

Strana s najväčšou podporou na Facebooku https://www.facebook.com/…PRAVODLIVOST?…

Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM