Jakub Forgács Správy

Šperky, vianočné ozdoby, aj prírodné produkty... Originálne výrobky nakúpite na obľúbenom trhu priamo od tvorcov

Ešte ste nenakúpili všetky vianočné darčeky a stále hľadáte niečo jedinečné? Trh šikovných rúk a tvorivej mysle v Banskej Bystrici vám ponúkne ručne vyrábané darčeky a tvorivé dielne, v ktorých si ich výrobu budete môcť aj sami vyskúšať.

Ilustračný obrázok k článku Šperky, vianočné ozdoby, aj prírodné produkty... Originálne výrobky nakúpite na obľúbenom trhu priamo od tvorcov
Zdroj: Dnes24.sk

V Záhrade – Centre nezávislej kultúry sa v nedeľu opäť uskutoční predvianočný Trh šikovných rúk a tvorivej mysle. Prebiehať bude od 10:00 do 18:00 v interiéri Záhrady v Beniczkého pasáži, kde nájdete originálne výrobky priamo od ich tvorcov. „Ľudia tam nájdu šperky, dekorácie, vianočné ozdoby, domáce produkty, oblečenie, sviečky, kozmetiku, prírodné produkty a ďalšie umelecké produkty,“ informujú organizátori akcie.

„Zámerom trhu je umožniť malovýrobcom predaj svojich vlastnoručne vyrobených produktov, a tiež ponúknuť kupujúcim rozmanité originálne produkty domácich výrobcov za prijateľné ceny nezvýšené o sprostredko­vateľskú obchodnú maržu,“ uvádzajú ďalej organizátori, podľa ktorých však cieľom nie je len obchod, ale najmä bezprostredná, srdečná komunikácia a socializácia, ako aj výmena skúseností ohľadom domácej výroby všetkého možného aj nemožného.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM