Jakub Forgács Samospráva

SNS nepostaví vlastného kandidáta na primátora, ale... TOHTO uchádzača podporí!

Zoznam uchádzačov o kreslo primátora Banskej Bystrice sa zatiaľ nerozrastá. SNS nepostaví v jesenných komunálnych voľbách svojho kandidáta. Podporí jedného z už známych uchádzačov.

Ilustračný obrázok k článku SNS nepostaví vlastného kandidáta na primátora, ale... TOHTO uchádzača podporí!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

SNS v Banskej Bystrici bude v jesenných komunálnych voľbách podporovať nezávislého kandidáta na post primátora Jána Noska. Spoločná spolupráca vzišla po vzájomných rokovaniach, ktoré prebiehajú aj s ďalšími partnermi pôsobiacimi v Banskej Bystrici.

„Po rokoch stagnácie a očakávania výsledkov z nesplnených sľubov o napredovaní nášho mesta, sme sa rozhodli prispieť k spájaniu síl a dosiahnuť tým kvalitu a zhodu, aby bol primátorom mesta ten, kto vie premieňať sľuby na reálne činy. Pán Nosko má potenciál pomôcť Banskej Bystrici a jej obyvateľom, keďže skutočne dokázal počas svojej doterajšej praxe, že vie, ako na to. Osobnosti, ktoré sa pri dali a stále pridávajú na jeho podporu sú odkazom toho, že sme Bystričanom ponúkli kvalitného človeka s veľkým Č,“ uviedol Karol Konárik, ml. za stranu SNS.

„Vážim si a osobne oceňujem postoj Karola Konárika ml., ktorý zvážil svoju možnú kandidatúru na post primátora mesta a rozhodol sa osobne podporiť pána Noska,“ dodal Radovan Baláž, okresný predseda SNS.

Ján Nosko chce v rokovaniach pokračovať ďalej. Je presvedčený, že dokáže osloviť ďalších partnerov z každej časti politického spektra. „Podpora mojej kandidatúry je pre mňa dôležitá, pretože sa snažím spojiť všetky sily, aby sme začali intenzívne pracovať na rozvoji nášho mesta. Rozhodnutie SNS som uvítal a som rád, že sa táto strana stotožňuje s mojou kandidatúrou a programom. Okruh mojich podporovateľov však stále nie je uzavretý, pretože chcem skutočne spájať. Všetci chceme v Banskej Bystrici zmenu, a to čo najskôr,“ odkázal Ján Nosko, kandidát na post primátora Banskej Bystrice.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM