Jakub Forgács Krimi

Sneh sa na cestách v kraji podpísal pod viacero nehôd. TU všade zasahovali hasiči

Hasiči sa v závere pracovného týždňa nenudia. Nehody si v Banskobystrickom kraji vyžiadali aj zranených!

Ilustračný obrázok k článku Sneh sa na cestách v kraji podpísal pod viacero nehôd. TU všade zasahovali hasiči
Zdroj: Prezídium HaZZ

Ranné a dopoludňajšie sneženie v Banskobystrickom kraji sa podpísalo pod niekoľko dopravných nehôd, pri ktorých došlo aj k zraneniam osôb.

Na R1 pri Sielnici pri nehode jedného osobného auta utrpela ľahké zranenie jedna osoba. „Na mieste nehody ju prevzala posádka rýchlej zdravotníckej pomoci,“ uviedol banskobystrický operačný dôstojník Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Ján Polák.

Ľahké zranenie utrpela jedna osoba aj pri nehode dvoch motorových vozidiel v Badíne v okrese Banská Bystrica. „Zraneného odviezla na ďalšie ošetrenie do nemocnice posádka príslušníkov hasičského zboru,“ pokračoval Polák.

Zrážka autobusu, dodávky a osobného auta medzi obcami Pliešovce a Sása v okrese Zvolen sa obišla bez zranení. Ako povedal operačný dôstojník HaZZ Dušan Hancko, k nehode smerovalo desať príslušníkov zboru so štyrmi kusmi techniky. „Vozidlá po zrážke ostali na ceste. Cestujúcich z autobusu previezol do cieľovej stanice náš autobus,“ dodal.

Pri zrážke áut zasahovali hasiči aj v Polomke v okrese Brezno, v Starej Haliči v okrese Lučenec a v Rimavskej Bani v okrese Rimavská Sobota.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM