Jakub Forgács Správy

Šľachetný čin bystrického hokejového klubu: Čo sa bude diať pred zápasom, rozžiari očká detí z detských domovov

Pred bystrickým zimákom sa budú diať krásne veci. Tento nápad hokejového klubu pomôže urobiť krajšie Vianoce deťom, ktoré to najviac potrebujú.

Ilustračný obrázok k článku Šľachetný čin bystrického hokejového klubu: Čo sa bude diať pred zápasom, rozžiari očká detí z detských domovov
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Hokejový klub HC ´05 iClinic Banská Bystrica organizuje v utorok 22. decembra, pred hokejovým stretnutím s MHC Mountfield Martin, zbierku hračiek a kníh pre deti a mládež z detských domovov a zo sociálne slabších rodín. „Veríme, že každý doma nájde funkčnú ale už nepoužívanú hračku, či prečítanú knihu, ktorá môže urobiť radosť niekomu, kto si ju nemôže dovoliť kúpiť,“ uviedol Atila Béreš, marketingový a obchodný manažér klubu.

„Hračky a knihy sa budú zbierať pred Zimným štadiónom v Banskej Bystrici, od 15:30 až do začiatku stretnutia s Martinom o 17:30,“ pokračoval Béreš.

„Chceme upozorniť prípadných darcov, že prijímať budeme len funkčné hračky a knihy v dobrom stave,“ dodal manažér so slovami, že všetkým darcom vopred ďakujú.

Čítajte tiež:

Krásny úspech bystrického hokejistu: Medzi hráčmi týždňa aj ofenzívna opora baranov

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM