Jakub Forgács Hokej

Skvelá správa pre fanúšikov hokeja: Finálové zápasy budeme sledovať pred zimákom aj na námestí!

Dôvod na radosť majú banskobystrickí fanúšikovia hokeja. Domáce zápasy baranov vo finále play off Tipsport ligy si budeme môcť vychutnať pod holým nebom. A hneď na niekoľkých miestach!

Ilustračný obrázok k článku Skvelá správa pre fanúšikov hokeja: Finálové zápasy budeme sledovať pred zimákom aj na námestí!
Zdroj: TASR

Vedenie mesta sa aj tento rok pre veľký záujem o finálové zápasy banskobystrického hokejového klubu HC´05 iClinic v boji o majstrovský titul, rozhodlo umiestniť na Námestie SNP veľkoplošnú obrazovku. Banskobystričania tak budú môcť už tento víkend sledovať v centre mesta priamy prenos 3. a 4. finálového zápasu našich Baranov proti nitrianskym hokejistom.

„Napriek teplým dňom mesto žije a dýcha ľadovým hokejom. Verím, že sa na Námestí SNP stretne čo najviac fanúšikov hokeja, ktorí prídu povzbudiť našich chlapcov na ceste za majstrovským titulom. Baranom držíme palce a som presvedčený, že nás čaká výborný športový zážitok,“ hovorí primátor mesta Ján Nosko.

To však nie je všetko! Pred zimným štadiónom bude pred víkendovými domácimi stretnutiami baranov pripravený špeciálny program. Nebudú chýbať pódium, súťaže a koncert skupiny Vestis – Kabát revival. „Po koncerte sa začne premietať pre tých, ktorí sa nedostanú na finálové stretnutie, na veľkoplošnom plátne s rozmermi 3 × 2 metre,“ uviedol pre spravodajský portál Bystrica 24 marketingový a a obchodný manažér klubu Atila Béreš.

  • 3. zápas – 16. apríla 2016 o 19:30 HC '05 – HK Nitra
  • 4. zápas – 17. apríla 2016 o 19:30 HC '05 – HK Nitra

Čítajte tiež:

Finálové boje Bystrice s Nitrou: Koľko fanúšikovia zacvakajú za lístky na domáce zápasy?

Bystrici podľa Majdana chýba šťastie. Čo treba zlepšiť do ďalších finálových zápasov s Nitrou?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM