Jakub Forgács Iné športy

Škola inline, odmeny aj hudobné kapely. Korčuliari si v Bystrici prídu na svoje

Aj vy radi v lete obúvate kolieskové korčule? Potom vás poteší akcia, ktorá sa bude konať celé prázdniny. Kedy pod Urpínom zažijeme Inline dni?

Ilustračný obrázok k článku Škola inline, odmeny aj hudobné kapely. Korčuliari si v Bystrici prídu na svoje
Zdroj: TASR

Po minuloročnom úspechu Inline dní sa v sobotu (2.7.) opäť preženú ulicami Banskej Bystrice fanúšikovia kolieskových korčúľ. Tentoraz nepôjde len o jeden víkend. Korčuliari sa budú stretávať pravidelne, každú sobotu počas júla a augusta, pred banskobystrickým nákupným centrom.

Takmer osemkilometrovú trať si budú môcť vyskúšať všetci, bez ohľadu na vek. Pripravený je tiež sprievodný program a ceny. Registrácia sa začína o 16:00 a účastníci pri nej dostanú základný registračný balíček a reflexnú pásku. K dispozícii bude aj škola inline, v ktorej sa záujemcovia môžu naučiť niekoľko nových kúskov na korčuliach, prípadne sa poradiť a vylepšiť si svoju techniku.

„Počas Inline dní máme pripravený vždy aj sprievodný program. Tento víkend to bude Slovak Tango, no návštevníci sa môžu tešiť aj na Davida Bíleka či na DJ Dave alebo na skupinu Christmas,“ uviedol Viktor Maceják, marketing a event nákupného centra s tým, že pre všetkých nadšencov inline pripravili odmeny v celkovej hodnote 1500 eur.

Čítajte tiež:

FOTO: Bystrickí plavci zažili medailové hody. Pod Urpínom aj dva majstrovské tituly

FOTO: Kúsok originality na bystrickom múre. Spozorovali ste netradičnú výzdobu?

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM