Jakub Forgács Kultúra

Šikovná pomôcka pri rozhodovaní, ako stráviť víkend: Naše tipy kam si vyraziť v Bystrici

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko zaujímavých inšpirácii. Bystričania a spol., toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Šikovná pomôcka pri rozhodovaní, ako stráviť víkend: Naše tipy kam si vyraziť v Bystrici
Zdroj: TASR

MAJSTROVSTVÁ EURÓPY V PRETEKOCH PSÍCH ZÁPRAHOV NA STREDNÉ A DLHÉ TRATE

18. – 21. februára 2016, Šachtičky, Banská Bystrica

Ak aj vám učarovali psíky, zbystrite pozornosť. Silné psy už čoskoro predvedú svoje schopnosti na Majstrovstvá Európy FISTC v pretekoch psích záprahov na stredné a dlhé trate na zmenenom mieste, na Šachtičkách.

DIVOZEL

19. februára 2015, Klub HaD (Hudby a Divadla)

Kapela Divozel je slovensko – české zoskupenie muzikantov a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2004. Hrá príjemnú a pohodovú akustickú muziku na hranici folku, šansónu a ostatných žánrov. Je to taká hudobná všehochuť so silným emocionálnym podtónom.

GET FUN

19. februára 2015, Ministry of Fun Banská Bystrica

Poriadna párty na záver pracovného týždňa dobre padne nejednému Banskobystričanovi. Ak patríte medzi nich, počas Get Fun sa s hosťom Milanom Lieskovským a DJmi eMTym a Daveom sa v piatok večer dočkáte presne toho, čo potrebujete.

SVETOVÝ DEŇ SPRIEVODCOV CR

20. februára 2016, centrum Banskej Bystrice

Banská Bystrica má domácim aj návštevníkom stále čo ponúknuť. Presvedčiť sa o tom budete môcť aj počas súboru bezplatných prehliadok mestom pri príležitosti Dňa sprievodcov.

RADVANSKÝ KARNEVAL

20. februára 2016 o 15:00, ZŠ Radvanská 1

Pod Urpínom bude veselo. O zábavu sa už čoskoro postará akcia, ktorý so sebou prinesie veľa radosti a úsmevov. Ak máte doma malých nezbedníkov, máme pre vás tip, na ktorý sa môžete pripraviť už v predstihu – hľadaním masky na Radvanská karneval.

VIDEO OLDIES RUDA TUČEKA

20. februára 2015, Ministry of Fun Banská Bystrica

Sobotnú noc môžete pretancovať aj v banskobystrickom klube Ministry of Fun. Počas Video oldies Ruda Tučeka sa okrem Ruda Tučeka dočkáte aj hosťa.

AKVAbatoláRIUM

21. februára 2016 o 10:00, BDNR

Interaktívne predstavenie pre batoľatá a ich rodičov. Pokračovanie projektu Batolárium. Forma inscenácie je úplne prispôsobená prirodzeným potrebám batoliat, plne rešpektuje neposednosť detí, zapája ich do diania a interaktívne s nimi pracuje.

ROZPRÁVKA NA PAŠI

21. februára 2016 o 16:00, Záhrada – Centrum nezávislej kultúry

V nedeľu môžete zobrať vaše ratolesti aj na predstavenie, na motívy rozprávky Maťko a Kubko od Marianny Grznárovej. Príbeh veselých valachov výnimočného vzrastu.

DVE ROZPRÁVKY NA BRUŠKU: O JURKOVI S KOZOU A O DOBROMILOVI A LENIMÍROVI

21. februára 2016 o 16:00, BDNR

Klasická rozprávka v tradično-netradičnom spracovaní. Pre deti od troch rokov. Už sú vrátka dokorán? A ak áno, tak dosť ruchu. Máme obidve na bruchu… Koho? No predsa tie rozprávky, čo čakajú za oponou! Dve rozprávky na brušku: O Jurkovi s kozou a o Dobromilovi a Lenimírovi.

HC '05 – MHC MARTIN

21. februára 2016 o 16:30, Zimný štadión

Záver týždňa bude pod Urpínom patriť hokeju, čo určite poteší mnohých fanúšikov našich baranov. Na banskobystrickom zimáku budú hostiť Martinčanov.

Čítajte tiež:

Vybrali sme to za vás: 10 podujatí, ktoré vo februári odporúčame zažiť v Banskej Bystrici

Máme sa naozaj na čo tešiť: Veľký prehľad TOP 30 podujatí v Bystrici v roku 2016

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM