Rastislav Búgel Krimi

Dych vyrážajúca jazda mladíka vo Ferrari: Po R1 pálil rýchlosťou 258 km/h!

Na rýchlostnej ceste R1 bolo rušno. Muži zákona zastavili mladého vodiča (29), ktorý sa po vozovke hnal obrovskou rýchlosťou. Informácie nitrianskym kolegom o neštandardne rýchlo idúcom aute poskytli banskobystrickí policajti.

Ilustračný obrázok k článku Dych vyrážajúca jazda mladíka vo Ferrari: Po R1 pálil rýchlosťou 258 km/h!
Zdroj: Webnoviny.sk

Policajti z Diaľničného oddelenia PZ v Nitre – Selenci stopli vodiča, ktorý sa na R1 pohyboval bláznivou rýchlosťou a to až 258 km/h. „Včera asi o 18-tej hodine nám oznámili banskobystrickí kolegovia, že na R1 sa obrovskou rýchlosťou pohybuje osobné vozidlo smerom na Nitru,“ povedala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Išiel takmer 260 km/h

Policajná hliadka vykonávajúcu službu na rýchlostnej ceste sa okamžite presunula na úsek, kadiaľ by vozidlo mohlo prechádzať. „O pár minút namerali na prístrojoch približujúce sa Ferrari, idúce 258 km rýchlosťou,“ informuje policajná hovorkyňa Čuháková. Auto zastavili a 29-ročnému vodičovi z východného Slovenska policajti ďalšiu jazdu zakázali.

Čo mu teraz hrozí?

Nezodpovedný vodič si svojou jazdou zavaril na problém. Na mieste prišiel o vodičský preukaz a jeho jazda bude ako priestupok v doprave prejednávaná v správnom konaní. „Za prekročenie rýchlosti o 128 km/h hrozí sankcia do 800 € a zákaz činnosti do troch rokov,“ informuje Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre. Zarážajúce je, že to nebol jeho prvý priestupok v daný deň. „Tento vodič zjavne nemá žiadne zábrany a za lásku k rýchlej jazde dokonca, len niekoľko minút pred kontrolou pri Nitre, zaplatil pokutu na Donovaloch,“ informuje Čuháková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM