Jaroslav Dodok Rôzne

Si študent a hľadáš si prácu?

Chceš vedieť aká je tvoja cena na trhu práce? Si študentom posledných ročníkov na VŠ a chystáš sa zamestnať, no nevieš kde začať? Netušíš, ako sa máš správne pripraviť na interview alebo ako prebiehajú tzv. assessment centrá? Chýba ti motivácia? Tak

V živote každého študenta raz príde moment, keď si uvedomí, ako rýchlo jeho štúdium prešlo a on sa už nachádza pred bránami reálneho sveta, no hlavne na trhu práce. Nie každý z nás je však pripravený na tento trh vstúpiť. V dnešnej dobe je už úplne bežné, že prijímací proces do zamestnania sa skladá z častí ako sú interview a assessment centrum, ako sa však na celý tento proces čo najlepšie pripraviť?

Konferencia Talents of Tomorrow ti ponúka odpoveď. Je to dvojdňová konferencia určená hlavne študentom posledných ročníkov, ktorá sa bude konať 11. – 12. Mája v Pálffyho paláci na Zámockej 47 v Bratislave. Jej cieľom je pomôcť študentom zorientovať sa na trhu práce a pripraviť sa plnohodnotne na prijímací proces do zamestnania.

Pozor! Prihlásiť sa môžete len do 7. 5. 2012 (Pondelok)!

[size=14][color=#cc0000]­Veľké stretnutie s predstaviteľmi firiem[/color][/si­ze]

Môžete sa tešiť na rôzne inšpiratívne prednášky, workshopy, prípadové štúdia, či podobne. Neodmysliteľnou súčasťou konferencie Talents of Tomorrow je aj networking večera, t. j. oficiálne posedenie so zástupcami jednotlivých firiem pri dobrom jedle. Svoju účasť na tohtoročnom ročníku konferencie Talents of Tomorrow už potvrdili významné spoločnosti na slovenskom trhu. Svojou účasťou nás poctia aj rečníci z Power Training, či Rozbehni sa!

[blockquote] Tešiť sa však môžete aj na Rasťa Kulicha, Country managera Google Slovensko, no tiež na Martina Bajaníka, jedného zo spolumajiteľov siete kaviarní SHTOOR a množstvo iných. Celým podujatím vás bude sprevádzať Lukáš Dzuroška, ktorý v súčasnosti pôsobí ako zástupca CEE manažéra v Efma. [/blockquote]

[size=14][color=#cc0000]­Ako sa dostať na Talents of Tomorrow?[/co­lor][/size]

**Prvý krok, ktorý musíte spraviť, aby ste sa na konferenciu Talents of Tomorrow dostali, je vyplniť prihlášku na stránke www.talents.sk , **pričom následne prebehne výberový proces na základe preferencií jednotlivých zúčastnených firiem. V priebehu najbližších dní budete následne kontaktovaný, či ste boli vybraný spolu s údajmi pre realizáciu platby.

Poplatok za účasť na konferencií Talents of Tomorrow, ktorý zahŕňa aj 2× obed, pestré občerstvenie, networking večeru, uvítací balíček so skvelými darčekmi a ešte kopu iného, je pri platbe prevodom na účet 10 €, pri platbe na mieste 11 €. Doprava a ubytovanie nie sú v cene, no v prípade záujmu ti radi poskytneme zoznam lacného ubytovania v blízkosti konferencie.

[size=13][color=#cc0000]­Možnosť zúčastniť sa dostanú tí najatraktívnej­ší[/color][/si­ze]

Takže ak si študent posledných ročníkov na VŠ, prípadne študent nižšieho ročníka avšak so zaujímavým profilom, neváhaj a vyplň prihlášku ešte dnes, kapacita je obmedzená! Prihlášku však vypĺňaj pozorne, v prípade veľkého záujmu vyberieme len tých najatraktívnej­ších.

Ďalšie informácie nájdeš na www.talents.sk alebo na Facebooku: Talents of Tomorrow. Čakáme ťa 11. – 12. Mája v Pálffyho paláci na Zámockej 47 v Bratislave. Nezabudni si formálne oblečenie a vyplniť prihlášku na webe ešte dnes!

Autor: Peter Varga/AIESEC Banská Bystrica

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM