Kristína Kožiaková Rôzne

Sexi misska zapózovala na lúkach a dokonca zadarmo: V Brezne takýto kalendár ešte nemali! FOTO

Miss 2015 Lujza Straková má určite niečo do seba. Okrem krásy je to ale aj dobré srdce. Veď pozrite, koľko ľudí sa spojilo pre dobrú vec.

Ilustračný obrázok k článku Sexi misska zapózovala na lúkach a dokonca zadarmo: V Brezne takýto kalendár ešte nemali! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Do tejto akcie sa zapojilo množstvo dobrovoľníkov, bez nároku na honorár. Pozrite VIDEO z fotenia. Všetkých spojila jedna myšlienka- pomoc bezbranným štvornohým priateľom, ktorí nemajú domov. V Brezne už 6 rokov pôsobí OZ Tuláčik. Kto by ich nepoznal.

„Kalendár sme sa rozhodli fotiť preto, lebo chceme zlepšiť život našim tulákom,“ rozpráva Jana Kokavcová z OZ Tuláčik, ktoré v spolupráci s MISS Slovensko 2015 Lujzou Strakovou vymysleli krásny nápad, ako pomôcť tuláčikom.

OZ Tuláčik vznikol v roku 2009 v Brezne a od vtedy sa mu podarilo umiestniť a nájsť domov viac ako 600 psíkom, čo je prekrásne číslo. Ako nám prezradila Kokavcová momentálne sa v útulku nachádza 32 tuláčikov, ktorý hľadajú nový domov.

„Výťažok z predaja kalendárov, tričiek a tašiek použijeme na vybudovanie a zrekonštruovanie nových priestorov útulku do ktorých sa budeme sťahovať a taktiež na veterinárne ošetrenie pre našich psíkov.“

Psíky prichádzajú často krát v zúboženom stave a preto sú potrebné nemalé finančné prostriedky na ich záchranu, „ďakujem úžasným ľudom, ktorí nás prišli podporiť,“ dodáva Kokavcová.

Veríme, že sa takýchto ľudí, ktorí podporia tento skvelý projekt nájde viac. Už od 20.10. 2015 si môžete zakúpiť krásny kalendár na stránke OZ Tuláčik.

Foto: OZ Tuláčik Video: OZ Tuláčik

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500