Jakub Forgács Rôzne Správy

SERIÁL: Najkrajšie výhľady na Bystricu. Nádhera zachytená z Malachovských skaliek

Bystrica je krásna. Očarí nielen historickým centrom, ale aj prírodou, ktorou je obklopená. Úchvatná je však aj z výšky.

Ilustračný obrázok k článku SERIÁL: Najkrajšie výhľady na Bystricu. Nádhera zachytená z Malachovských skaliek
16
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Letné počasie láka ľudí aj viac do prírody. Bystričania si veru majú z čoho vyberať, veď okolie nášho mesta je plné krás. Kochať sa z neďalekých kopcov môžete aj priamo naším mestom. Odkiaľ sú podľa našej redakcie výhľady najkrajšie? Minulý týždeň sme vám ukázali výhľady zo Suchého vrchu a týždeň predtým ste sa kochali Bystricou z Panského dielu. Teraz si môžete pozrieť tretí diel z nášho seriálu!

Hneď vedľa Pršianskej Terasy nájdete čarovné miesto, ktoré ponúka úchvatný výhľad na mesto, od Fončordy, cez Centrum až po ďalekú Sásovú. Dovidíte odtiaľ na Kremnické vrchy aj Nízke Tatry. Ide o chránený areál Malachovské skalky.

Malachovské skalky sú pre mnohých Banskobystričanov stále neznámymi, hoci sa na ne dostanete za pár minút od Fončordy, či z Radvane cez Pršiansku Terasu. Keď ich však raz navštívite, učarujú zaiste aj vám. Vychutnať si na nich môžete východ či zápas slnka no napríklad aj romantický piknik s partnerom.

Správu o ďalšom krásnom výhľade na Bystricu vám prinesieme už o týždeň. Zatiaľ si pozrite zábery nafotené z Malachovských skaliek, v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Bystrica z výšky Malachovských skaliek
16
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM