Jakub Forgács Rôzne Správy

Seniori zažijú v Bystrici veľký deň. Tanec, domáce výrobky aj súťaž o naj koláč

Aj skôr narodení Bystričania sa vedia zabávať. Dokážu to už onedlho na špeciálnej akcii priamo na bystrickej škole. Pozrite, čo všetko sa chystá!

Ilustračný obrázok k článku Seniori zažijú v Bystrici veľký deň. Tanec, domáce výrobky aj súťaž o naj koláč
Zdroj: Občianska rada Radvaň

V Banskej Bystrici v mestskej časti Radvaň sa rozhodli uctiť si „skôr narodených“ a zorganizovali pre nich už II. ročník obľúbeného kultúrneho podujatia pod názvom Druhý večer stretnutia seniorov, ktorého organizátorom je Občianska rada Radvaň. V piatok 21. októbra začne podujatie o 17:00 hodine v priestoroch školskej jedálne základnej školy Radvanská 1.

Čítajte tiež: Farebné divadlo nad hlavami Bystričanov. Na oblohu vo veľkom vzlietnu šarkany

„Hostia sa môžu tešiť na zaujímavý kultúrny program, do spevu a tanca zahrá banskobystrická speváčka Soňa Kopčanová so skupinou, latino tóny prinesie Tanečná škola Janette Fáberovej, pripravené bude občerstvenie, koláčiky, kávička a opäť obľúbená tombola o krásne ceny. Minulý rok podujatie navštívila stovka seniorov nielen z mestskej časti Radvaň,“ povedala Erika Karová, členka Občianskej rady Radvaň.

„Šikovné gazdinky môžu doniesť svoje koláčiky a zapojiť sa tak do súťaže O najlepší koláč. Minulý rok vyhrala domáca štrúdľa. Tohtoročnou novinkou bude prezentácia vlastnej tvorby. Každá záujemkyňa či záujemca môžu prísť prezentovať svoje domáce výtvory dečky, výšivky, dekorácie, sviečky, ručné práce. Nebude chýbať ani prekvapenie, ale to nemôžeme prezrádzať,“ pokračovala Karová.

Kapacita je obmedzená! Účasť je potrebné nahlásiť do 17. októbra na tel. čísla 0908 901 177 alebo 0917 521 121, prípadne mailom: karoveri@gmail.com.

Pozrite si v našej fotogalérii aj to, ako vyzeral prvý večer stretnutia seniorov!

Čítajte tiež: Bystričania, značte si do mobilov a kalendárov: TOP 10 akcií počas októbra

V OBRAZOCH: Prvý večer stretnutia seniorov v Bystrici
7
Galéria
Zdroj: Občianska rada Radvaň
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM