Jakub Forgács Krimi

Scéna, ktorá upútala pozornosť: Policajti po TOMTO dianí na R1 vyhlásili pátranie po citroene

Výjav, ktorý na rýchlostnej ceste R1 pritiahol pozornosť! Vodič (34) sa podľa polície nebezpečne priblížil k pred ním idúcemu autu. Žena (33) sa chcela zrážke vyhnúť, no márne.

Ilustračný obrázok k článku Scéna, ktorá upútala pozornosť: Policajti po TOMTO dianí na R1 vyhlásili pátranie po citroene
Zdroj: TASR

Pozornosť pútajúca búračka sa stala na rýchlostnej ceste R1 v smere od Zvolena do Banskej Bystrice. Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Mária Faltániová, vodič (34) zo Žiaru nad Hronom sa so svojím citroenom náhle priblížil k pred ním idúcej fabii, ktorú viedla žena (33) z obce Domaníky.

„V snahe zabrániť zrážke sa začala uhýbať vľavo, pričom, vodič citroenu vykonal prebiehací manéver vpravo a narazil pravou prednou časťou do fabie,“ pokračovala hovorkyňa, podľa ktorej následkom nárazu dostal šmyk, prednou stranou auta vrazil do zvodidiel a z miesta nehody ušiel.

Ako pokračovala, po vozidle bolo vyhlásené pátranie a krátko pred 18:00 bolo spozorované na Kukučínovej ulici v Banskej Bystrici, kde ho policajti zastavili a skontrolovali vodiča. „Alkohol u neho zistený nebol, ale bolo nariadené toxikologické vyšetrenie. Škoda na vozidle bola odhadnutá na 4 000 eur a škoda na zvodidlách na 250 eur. Dopravna nehoda je v štádiu vyšetrovania,“ dodala Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM