Jakub Forgács Krimi Krimi

Rušno na bystrickej ulici: Hasiči bojovali s požiarom auta

Hasiči na ulici v Banskej Bystrici bojovali s požiarom zaparkovaného osobného auta. Na mieste zasahovali s vysokotlakovým prúdom. Škoda sa ráta v tisícoch eur.

Ilustračný obrázok k článku Rušno na bystrickej ulici: Hasiči bojovali s požiarom auta
Zdroj: TASR

„V stredu krátko po druhej hodine ráno bol ohlásený požiar zaparkovaného osobného motorového vozidla na Haškovej ulici v Banskej Bystrici,“ uviedol pre spravodajský portál Bystrica 24 Erik Piater, vedúci oddelenia operatívno-technického, Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici.

„Zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici (z hasičskej stanice v Banskej Bystrici) jedným vysokotlakovým prúdom,“ pokračoval Piater.

Prípadom sa už zaoberá aj polícia. „Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Banskej Bystrici začal trestné stíhanie vo veci poškodzovania cudzej veci,“ doplnila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„Doposiaľ neznámy páchateľ, v presne nezistenom čase, okolo druhej hodiny ráno, na ceste pred rodinným domom na Haškovej ulici doposiaľ nezisteným spôsobom podpálil tam odstavené motorové vozidlo,“ uviedla Petrovičová so slovami, že majiteľovi vznikla škoda, ktorá je predbežne odhadnutá na 6 500 eur. Prípad je v štádiu vyšetrovania.

Čítajte tiež:

Plány policajtov v Bystrici a okolí vás už nemusia zaskočiť: Dôležitý dátum, ktorý je dobré mať v kalendári!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM