Ivana Kováčiková Správy

Rozsiahla obnova bystrickej ulice: Dočasné uzatvorenie časti vozovky aj výluka MHD

Vodiči sa v Banskej Bystrici dočkajú ďalších obmedzení. Dôvodom sú stavebné úpravy vozovky. Kde a kedy sa treba obrniť trpezlivosťou?

Ilustračný obrázok k článku Rozsiahla obnova bystrickej ulice: Dočasné uzatvorenie časti vozovky aj výluka MHD
Zdroj: TASR

V dňoch 26. a 27. mája 2016 sa budú zrealizovať stavebné úpravy vozovky na Hlbokej ulici. Správca miestnych komunikácií uskutoční rozsiahlu obnovu v úseku od križovatky s ulicami Na zábave/Veterná, až po križovatku s Haškovou ulicou. Obnovená bude aj časť Haškovej ulice v úseku od domu č. 1 až 5.

„Z dôvodu stavebných prác sa v týchto dňoch časť vozovky úplne uzatvorí, v čase od 8:00 do 18:00,“ uviedla hovorkyňa primátora Zdenka Sekerešová. Doprava bude riadená príslušníkmi mestskej polície. „Obyvateľov Starej Sásovej, ktorých sa obnova miestnej komunikácie bezprostredne dotýka, žiadame o trpezlivosť aj z dôvodu výluky mestskej hromadnej dopravy. Tá bude od štvrtka do soboty (28. mája 2016) odklonená,“ doplnila hovorkyňa.

Výluky sa budú týkať troch liniek, ktoré danou oblasťou pravidelne premávajú. Jedná sa o linku číslo 29 v smere Sásová – Karpatská – Uhlisko. Linku číslo 80 , ktorá premáva na trase Rooseveltova nemocnica – Uhlisko – Viestova a linku číslo 100 v smere centrum – Námestie Š. Moysesa- Uhlisko – Viestova.

Čítajte tiež:

FOTO: Keď sa minulosť stretne s prítomnosťou. 5 miest v Bystrici pred desiatkami rokov a dnes

Miesta v Bystrici, ktoré sú voľné aj hneď: Presná pozícia aj s kontaktom na jednom mieste

Foto: ilustračné

Zdroj: Mesto Banská Bystrica
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM