Jakub Forgács Rôzne

Riešite vianočné darčeky na poslednú chvíľu? Nezúfajte, na bystrickom sídlisku zoženiete veci, ktoré zaručene potešia

Najkrajšie sviatky roka sa nezadržateľne blížia a vy ešte stále neviete, čím potešíte svojich najbližších? Máme pre vás tip, a to priamo v našom meste. Pozrite, kde zoženiete originálne darčeky, vyrábané ručne.

Ilustračný obrázok k článku Riešite vianočné darčeky na poslednú chvíľu? Nezúfajte, na bystrickom sídlisku zoženiete veci, ktoré zaručene potešia
Zdroj: TASR

Za darčekmi pre blízkych vôbec nemusíte chodiť ďaleko. No ak sa na Vianoce chcete pripraviť včas, nemali by ste dlho váhať. Už v piatok 18. decembra sa od 9:00 do 12:00 a od 15:00 do 19:00 uskutoční v priestoroch Materského centra Mamina (bývalá ZŠ Tatranská) v Banskej Bystrici Vianočná hand-made burza.

Aj vy na ňu môžete prísť, nakúpiť ručne zhotovené výrobky, originálne vianočné darčeky, ozdoby, sviečky, medovníčky či doplnky alebo aspoň nájsť inšpiráciu a spoznať nové techniky.

Predaj výrobkov bude vedený formou samopredaja. „Podporme šikovných ľudí a založme v Sásovej tradíciu predaja výrobkov vytvorených so srdcom,“ dodávajú organizátori akcie.

Čítajte tiež:

Šľachetný čin bystrického hokejového klubu: Čo sa bude diať pred zápasom, rozžiari očká detí z detských domovov

Čaká nás výnimočný víkend: Tipy z Bystrice, pri ktorých vianočný stres vyfučí z hlavy ako nič!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM