Tlačové správy

Revolúcia v nakupovaní svietidiel na Slovensku: Vojdete do online obchodu a stane sa z vás dizajnér

Pozoruhodná novinka na slovenskom internete, ktorú je možné využiť pri nakupovaní svietidiel. A nemusíte ani nikam chodiť. Pár klikov a stane sa z vás amatérsky dizajnér. Veď sa na to pozrite.

Ilustračný obrázok k článku Revolúcia v nakupovaní svietidiel na Slovensku:  Vojdete do online obchodu a stane sa z vás dizajnér
Zdroj: Dnes24.sk

Aplikácia s názvom Home Light Designer je bezpochyby zaujímavou pomôckou pri nákupe svietidiel. O čo ide? Kliknete si na eshop feim.sk a pri prezeraní svietidiel je takmer pri každom svietidle značky Philips žlté tlačidlo ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ. Kliknete naň a ocitnete sa v aplikácii.

Spustí sa krátke demo video, po ktorom užívateľ klikne na možnosť Skúste seba. Vybrané svietidlo si môžete pomocou dolnej lišty pozrieť na vizualizácii počas dňa, noci a možnosťou je aj stmievanie.

V aplikácii si môžete ďalej umiestniť vybrané svietidlo do rôznych miestností. Slúži na to tlačidlo odpadkového koša v hornej časti. Na výber je osem druhov miestností, ktoré by mali zákazníkovi postačovať, aby si urobil jasnú predstavu o svietidle. Žiaľ, exteriér je zatiaľ iba jeden, v novom koncepte Home Light Designera sa však podľa prevádzkovateľov eshopu plánuje, že si zákazník môže vyfotiť a doplniť vlastné priestory domu či bytu.

Vráťme sa však do súčasnej verzie. Na dolnej lište sú po kliknutí na odpadkový kôš popri tlačidlu na výber Miestností aj ďalšie. Tlačidlo Inšpirácia pomôže hlavne zákazníkom, ktorí v tej chvíli ešte ani netušia, čo by chceli… Práve tu je možné meniť návrhy umiestnenia svietidiel, alebo typy svietidiel, poprípade celé série svietidiel. Po kliknutí na Doplniť produkty ponúkne aplikácia všetky typy svietidiel, ktoré je možné doplniť do prostredia.

Pomocou tlačidla Denný/nočný režim si možno meniť deň na noc alebo opačne. Tlačidlo Kúpiť je jasné a pomocou tlačidla Zdieľať môžete svoje návrhy dostať medzi známych a zistiť tak ich názor.

Sumár sumárom, Home Light Designer je naozaj jednoduchá aplikácia, ktorá uvedie užívateľa do centra diania pri nakupovaní svietidiel. Ak vás tento článok zastihol v čase, keď sa chystáte na takúto kúpu, je dosť možné, že sa pomocou aplikácie na FEIM pre niektoré aj rozhodnete. Ak sa aj na nákup nechystáte, Home Light Designer stojí za vyskúšanie a v prípade že vás osloví, do budúcna budete vedieť, kde začať…

foto: feim.sk

Revolúcia v nakupovaní svietidiel na Slovensku
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM