Monika Obrtalová Rôzne

Reštaurácia u Petra – to najlepšie pre oslavy!

Oslavujete promócie, stužkovú alebo krstiny? Potrebujete zorganizovať firemný večierok, oslavu narodenín alebo dokonca svadobnú hostinu, no neviete kde? Len v Reštaurácii u Petra na Majerskej ceste v Banskej Bystrici nájdete to čo hľadáte! Široký výb

Reštaurácia u Petra má k dispozícii dva veľké tanečné parkety, do ktorých sa pohodlne vojde až 120 osôb. V ponuke reštaurácie sú jedlá zo studenej aj teplej kuchyne. Okrem bohatého výberu jedál z klasického „slávnostného menu“, si môžete vybrať napríklad aj maďarský guláš, segedínsky guláš s domácimi knedľami či haluškami alebo zo studeného bufetu obložené chlebíky, zeleninové, syrové, šunkové a miešané misy. To všetko a ešte viac len v Reštaurácii u Petra!

Okrem samotného výberu jedál na firemné akcie, školenia či kary ponúka reštaurácia každý pracovný deň aj obedové menu len za 2,99 eur a bez polievky dokonca za 2,59 eur. Ak si z troch druhov jedál nebudete vedieť vybrať, pochutiť si za cenu obedového menu môžete aj na vyprážanom syre s hranolkami, zeleninovom šaláte s grilovaným mäsom, lekvárových pirohoch alebo delenej strave podľa aktuálnej ponuky.

Viac sa o Reštaurácii u Petra, ktorá bola Mestom Banská Bystrica ocenená titulom „Najlepšia banskobystrická reštaurácia denného menu za rok 2010“, dočítate na [link=http://www­.upetra.sk/]www­.upetra.sk[/lin­k] a aktuálnu ponuku jej obedového menu nájdete vždy v pondelok aj na našej stránke.

/PR/

reštaurácia u petra
15
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM